Martie 21, 2022
Când se vede Nicoleta Nucă mămică? Vedeta a dezvăluit adevărul
Este foarte frumoasă, talentată și îndrăgostită. Nicoleta Nucă abia așteaptă să se așeze la casa ei și să se bucure din plin de realizările sale. Vrea sau nu artista să fie mămică tânără? I-ar plăcea dar consideră că deocamdată nu este momentul pentru asta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Relația cu viitorul soț merge ca unsă

Nu doar profesional este bine ci și pe plan personal. Relația Nicoletei Nucă cu iubitul ei, toboșarul Alex Ursache, este pe drumul cel bun și bat clopote de nuntă. Cei doi își doresc să devină soț și soție și se gândesc cum vor organiza ziua cea mare din viața lor. Deocamdată așteaptă să mai treacă puțin perioada incertă în care ne aflăm cu toții.

Este foarte bine, cu fiecare zi ne cunoaștem tot mai mult, deja relația și-a pus un pilon foarte important în mersul ei, logodna. Ne dăm seama că ne potrivim în foarte multe lucruri, în cele care nu ne potrivim ne completăm și este foarte bine.

Cât despre căsătorie, nu am stabilit nicio dată exactă pentru nuntă, o luăm din mers, ne bucurăm de relație așa cum este, ceea ce ne dorim noi în momentul de față este puțin mai greu de realizat, oricum vom stabili nunta și toate detaliile atunci când vom simți că este momentul potrivit”, a povestit Nicoleta Nucă despre relația ei.

Ce spune Nicoleta Nucă de apariția unui copil în viața ei!

De ce nu se vede Nicoleta Nucă mămică prea curând? Motivul e simplu! Deocamdată își dorește să se bucure din plin de relația cu iubitul ei și să o trăiască la maxim. Artista este sigură că va fi o mămică foarte dedicată și implicată!

“Nu prea mă văd mamă acum, cel puțin nu prea curând. Nu mă încântă momentan acest lucru, probabil că la un moment dat se va întâmpla. Ce știu cu siguranță e că aș fi o mamă foarte bună și foarte implicată, foarte dedicată, poate prea dedicată.

Știu că sunt genul care ar renunța la restul lucrurilor din viața ei cel puțin o perioadă pentru a-i oferi acelui copil toată iubirea din lume și în momentul de față nu sunt dispusă să fac sacrificii în ceea ce privește cariera sau libertatea personală, și chiar și relația de cuplu se schimbă foarte mult când apare un copil și cred că încă ne dorim să ne bucurăm unul de altul și să nu share-uim asta cu altă ființă”, a mai completat Nicoleta Nuca pentru emisiunea lui Cristi Brancu.

Cum A început Povestea De Dragoste Dintre Nicoleta Nucă și Iubitul Ei: ”A  Fost Alături De Mine Tot Timpul” | Libertatea

Iubește animalele

Nicoleta Nucă are mereu grijă de look-ul ei pe care și-l schimbă destul de des. Frumoasa artistă de 28 de ani a povestit într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu ce ar fi făcut dacă nu ar fi cântat.

Pentru că este mare iubitoare de animale, cu siguranță că Nicoleta Nucă ar fi activat într-un domeniu în care s-ar fi simțit la fel de bine și despre care vorbește cu lejeritate.

Sursa:click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7139778137207