Septembrie 29, 2020
Când şi cum s-au cunoscut cuplurile de vedete
Le admirăm atunci când se afişează la vreun eveniment monden. Nu doar că sunt bine îmbrăcate, dar şi pentru că transmit o energie frumoasă. Totuşi, puţine ştim despre relaţiile cuplurilor celebre şi, mai ales, cum s-au cunoscut. Iată câteva curiozităţi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas şi Catherine Zeta - Jones au una dintre cele mai impresionante poveşti de viaţă. S-au întâlnit în 1998 la Deauville Film Festival în Franţa, în cadrul căruia era promovat şi filmul Mask of Zorro, în care Catherine Zeta - Jones a interpretat rolul principal. După încheierea festivalului, Michael Douglas a abordat-o într-un mod surprinzător pe frumoasa actriţă: "Vreau să fiu tatăl copiilor tăi!". Răspunsul lui Catherine nu s-a lăsat mult aşteptat. "Am auzit multe despre tine. Este o plăcere să aud că toate lucrurile sunt adevărate." După aceea, Michael Douglas i-a trimis vedetei un buchet de trandafiri. În 2000, cei doi s-au căsătorit. 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Focoasa brunetă l-a întâlnit pe alex Rodriguez în 2005, la meciul de baseball Yankees, când încă era căsătorită cu fostul ei soţ, Marc Anthony. Alex a dezvăluit că a existat o chimie de la prima vedere. Peste câţiva ani s-au reîntâlnit. "Am luat prânzul undeva şi am văzut ă trecea pe acolo. Am ieşit afară şi am simţit nevoia că vreau să îi vorbesc", a declarat ulterior Jennifer Lopez. 

Jay-Z și Beyoncé

S-au cunoscut când interpreta avea 18 ani, iar un an mai târziu a avut loc prima întâlnire oficială. În 1998 au început să iasă împreună. Primele zvonuri că ar forma un cuplu au apărut abia în 2002, după colaborarea pentru piesa "03 Bonnie and Clyde". S-au ăsătorit în 2008 în cadrul unei ceremonii private. 

George și Amal Clooney

S-au cunoscut în 2012, în cadrul unui eveniment caritabil. Iniţial, Amal nu l-a luat în serios pe faimosul actor. Totuşi, carismaticul George Clooney a reuşit să o cucerească şi în 2014 s-au căsătorit. Nunta a avut loc în Italia. 

Kim Kardashian și Kanye West

Formează un cuplu din 2012.Prima lor întâlnire oficială a fost la Săptămâna Modei de la New York. S-au cunoscut mult mai bine prin intrmediul unui show de televiziune. 

Blake Lively și Ryan Reynolds

Sunt printre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. S-au cunoscut în martie 2010, la filmările peliculei "Green Laern". La vremea respectivă Ryan Reyolds era căsătorit cu Scarlett Johansson. S-a apropiat de Blake Lively după ce s-a despărţit de Scarlett, iar în 2012 s-au căsătorit. 

David și Victoria Beckham

S-au cunoscut în 1997, la un eveniment caritabil. David a recunoscu că era îndrăgostit de Victoria cu mult înaite. Mai exact, de când aceasta cânta în Spice Girls. Pe 4 iulie 2020, David şi Victoria Beckham au aniversat 21 de ani de căsătorie. Au împreună patru copii: Broolkyn Joseph, Romeo James, Cruz şi Harper Seven. 

Nicole Kidman și Keith Urban

În acest an au împlinit 14 ani de căsătorie. S-au cunoscut în 2005, la un eveniment monden. Nicole a dezvăluit că au început să vorbească abia peste patru luni după ce s-au întâlnit prima oară. Au împreună doi copii - Sunday Rose şi Faith Margaret. 

Justin Timberlake și Jessica Biel

Un prieten comun le-a itersectat drumurile. La un moment dat au recunoscut că povestea lor de dragoste a început firesc, că nu a ost nimic spectaculos. Prin intermediul aceluiaşi prieten comun, Justin a contactat-o pe Jessica şi a invitat-o în oraş. Anul trecut, cei doi au trecut printr-un scandal de infedilitate. Vara care tocmai a trecut au devenit părinţi pentru a doua oară. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2502281665802