Iunie 13, 2022
Cameron Diaz, în topul celor mai atrăgătoare actrițe. Cum își păstrează silueta
Cameron Diaz împlinește în august 50 de ani, iar într-un interviu pe care i l-a acordat recent bunei sale prietene Gwyneth Paltrow, pentru Goop, a dezvăluit cum și-a păstrat silueta și la această vârstă. Secretul actriței americane este „postul intermitent”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta din Shrek a lăudat beneficiile noului trend în materie de dietă, „postul intermitent”, și i-a mărturisit lui Gwyneth că uneori pur și simplu nu mănâncă. Diaz a explicat că o ajută să se simtă bine și, de asemenea, să fie atentă la ceea ce consumă: „Merită. Te ajută să fii atent la ceea ce aduci în corpul tău”. 

„Pornești dintr-un loc grozav, dar este atât de ușor să te îndepărtezi din ce în ce mai mult de acel loc optim al tău”.

Julianne Moore, Jennifer Aniston and Cameron Diaz are joined by 12 other female superstars in a special 25th-anniversary edition of InStyle magazine. 

Cameron, care are o fetiță, Raddix, cu rockerul Benji Madden, a continuat: „Sunt mama unui copil de doi ani, așa că amândouă gustăm puțin din asta, puțin din cealaltă, dar oare am eu nevoie să mănânc la fel de mult ca ea toată ziua?”. „Așa că o mică resetare mă readuce la loc. Mă ajută să fiu mai prezentă, să fiu conștientă de ceea ce spun și ce fac.”

Cameron Diaz s-a retras de la Hollywood după ultimul ei film din 2014 și și-a schimbat total viața. Se concentrează acum pe creșterea fiicei sale și pe cum să trăiască mai sănătos. 

Ea a mai povestit pentru Goop că a încetat să se mai machieze și că a fost extrem de benefic pentru pielea ei, după ce ani de zile s-a confruntat cu tot felul de erupții pe față.

Cameron Diaz enjoys some quality downtime in LA as she visits a wellness center that specializes in acupuncture and Chinese medicine. 

„M-am machiat în fiecare zi mare parte din viața mea, din cauza jobului, ceea ce mi-a afectat pielea. Întotdeauna am avut câte o erupție pe față. Și de când am încetat să mă mai machiez la 40 de ani îmi place mult mai mult pielea mea .”

Diaz recunoaște că dimineața nici măcar nu își mai curăță fața: „Sunt atât de interesată de strălucirea naturală a pielii”. „Când mă trezesc dimineața, doar las apa să-mi curgă pe față la duș, nici măcar nu folosesc un demachiant”.

Ea a explicat că se ajută doar de un scrub, un ulei potrivit tenului ei și de retinol.

În ciuda faptului că se machiază rar, există anumite produse pe care încă îi place să le folosească, „cum ar fi rujul meu preferat”.

Kevin Hart’s new talk show ‘Hart To Heart’ featuring guests Jimmy Kimmel and Cameron Diaz on Peacock 

 

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77574729919434