Iunie 17, 2022
Bunicuța de 61 de ani căsătorită cu un tânăr de 24. Cuplul planifică să aibă un copil
Un cuplu neconvențional face senzație de câțiva ani pe rețelele de socializare, iar de ceva vreme câștigă bani frumoși din postările lor de pe Only Fans, un site cu conținut pentru adulți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cheryl McGregor are 61 de ani și este căsătorită cu un bărbat cu 37 de ani mai tânăr, Quran McCain. Povestea lor de dragoste a fost prezentată în tabloidele din întreaga lume și îndelung comentată pe rețelele de socializare.

Acum cuplul excentric are un anunț de făcut: cei doi îndrăgostiți sunt pregătiți să devină… părinți. 

Cheryil, care are deja 7 copii, a mărturisit: “Acum vrem să întemeiem o familie împreună. El întotdeauna și-a dorit copii și vreau să fiu mama copilului său. Desigur, la vârsta mea opțiunile sunt o mamă surogat sau adopția”. Cei 7 copii ai lui Cheryl sunt cu toții mai mari decât actualul ei soț – au vârste între 29 și 41 de ani! Bunicuța are deja 17 nepoței, cu vârste între 2 și 17 ani.

Cei doi s-au cunoscut în 2012, când Quran lucra în magazinul fiului lui Cheryl. Pe atunci avea numai 15 ani, iar relația lor a început în 2020.

“Oamenii spun că sunt egoistă și prea bătrână ca să mai fiu mamă acum, dar nu îmi fac griji că nu voi fi aici ca să am grijă de copil”, spune femeia.

Deși familiile celor doi sunt de acord cu relația lor, pe internet trolii nu le dau pace.

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46843409538269