Mai 09, 2022
Bunicuță, model de fitness la 76 de ani. Criticată pentru că e “prea bătrână să pozeze în bikini"
La 76 de ani, Joan MacDonald se bucură de o popularitate de care nu a avut parte nici la 30. “Bunicuța” face senzație pe Instagram cu trupul său fit își își încântă fanii cu poze îndrăznețe, dar de bun gust.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De origine canadiană, Joan are 1,6 milioane de fani pe Instagram, care o complimentează zilnic pentru forma ei fizică excepțională. Ca orice influencer de pe rețelele de socializare, Joan are și ea partea ei de trolli.

Cârcotașii au criticat-o pentru postările sale în bikini, argumentând că nu mai are nici vârstă și nici corpul pentru a mai poza sexy. 

 

“Să râzi de corpul unui om este un lucru groaznic, iar asta se întâmplă tot timpul când e vorba de persoane în vârstă. E trist, dar adevărat. Din păcate, noi femeile ajungem să credem aceste lucruri care se spun despre noi. În loc să ne bucurăm de corpurile noastre, începe să ne fie rușine de ele”, a scris bunicuța-fit.

Joan MacDonald spune că a ajuns la vârsta la care nu îi mai pasă ce spun oamenii despre ea. Canadianca a ajuns o sursa de inspirație pe internet, atât pentru oamenii în vârstă, cât și pentru tineri.

Home | Joan MacDonald 

At 70, This Woman Defied All Odds By Starting Her Fitness Journey - Goalcast

Sursa - perfecte.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91971492767334