Noiembrie 22, 2020
Bucle perfecte cu efort minim. Cinci sfaturi oferite de Shakira
Shakira, în vârstă de 43 de ani, face senzație la fiecare apariție. Mereu cucerește cu dansurile ei senzuale și cu buclele perfecte. Cu certitudine aceste detalii i-au definit stilul încă de la debutul său din 2001 cu piesa ”Whenever, Wherever”. Stilistul personal al Shakirei a dezvăluit, recent, secretele coafurii artistei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. STILIZAREA BUCLELOR CU UN ONDULATOR 

Deși Shakira are bucle naturale, atunci când are vreun concert, stilistul folosește un ondulator subțire pentru a le aranja mai bine. În acest fel, părul capătă și mai mult volum. Stilistul a explicat și tehnica de coafare. Acesta îi stropește părul, apoi aplică un spray pentru a-l putea pieptăna mai ușor. După aceea, ia o cantitate de cremă pentru coafat și o încălzește pe degete înainte să o aplice pe păr. Asemenea aranjare va ține până la următoarea spălare.

2. FOLOSIREA UNUI USCĂTOR CU DIFUZOR

Shakira folosește mereu un foeun cu difuzor. Acest accesoriu, care este ignorat de multe femei, o ajută pe frumoasa cântăreață să-și stilizeze buclele naturale și să obțiă un volum spectaculos. Specialistul care are grijă de imaginea artistei sfătuiește femeile cu același tip de păr să nu folosească fixativele puternice, dar pe cele mai slabe, pentru a avea onduleurile mai vibrante. 

3. FOLOSIREA UNEI PERII CU DINȚI RARI 

Părul buclat este mai fragil și mai uscat, de aceea Shakira folosește o perie cu dinți rari. Astfel îl descâlcește mai ușor. Pentru a-și aranja firele încurcate, ea își spală părul de la vârfuri spre rădăcini și nu invers, cum se practică de obicei. 

4. CUM ÎȘI TUNDE PĂRUL 

Artista își tunde vârfurile doar atunci când părul e uscat. Femeiele cu părul drept, în schimb, se tund atunci când e ud. Ideea e că fiind uscate, după tăiere, onduleurile nu-și vor pierde forma și structura. 

5. FOLOSIREA PRODUSELOR CU PROTECȚIE TERMICĂ 

Shakira folosește obligatoriu produsele cu protecție termică. Acestea o ajută să-și mențină părul sănătos, în ciuda faptului că e nevoie să-l coafeze destul de des. Pe lângă asta, sprayurile sau cremele de protecție hidratează părul. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60516619682312