Noiembrie 12, 2020
Britney Spears, singură în fața unei drame teribile. Coșmarul nu se mai termină
Britney Spears, supranumită cândva prințesa muzicii pop nu poate scăpa de sub tutela tatălui său. Acesta îi controlează viața, cariera și averea de mai bine de 10 ani. Culmea e că are și justiția de partea lui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, un tribunal american a respins o încercare de-a vedetei de a scăpa de sub tutela tatălui său. Nici măcar miÈ™carea #FreeBritney nu poate să o ajute în vreun fel. În acelaÈ™i timp, avocatul interpretei susÈ›ine că ea se „teme” de el È™i că nu va mai È›ine concerte atât timp cât acesta va rămâne în control. Un judecător a spus că va lua în considerare recursurile viitoare.

În cursul unei audieri de marÈ›i, avocatul lui Britney Spears, Samuel Ingham, a declarat că ea È™i tatăl ei nu au vorbit de mult timp. 

Din 2008, Britney Spears nu îÈ™i mai controlează afacerile sau deciziile cu privire la cariera sa. Toate acestea sunt hotărâte de tatăl său, în baza acordului adoptat de instanță.

De obicei, astfel de hotărâri judecătoreÈ™ti se iau în cazul persoanelor care nu pot lua propriile deciziile – de exemplu, pacienÈ›i diagnosticaÈ›i cu demență sau alte boli mintale.

Presupusele ei probleme mintale au atras atenÈ›ia publicului încă de când Britney È™i-a ras tot capul È™i a lovit paparazzi cu o umbrelă. A fost la centre de reabilitare de mai multe ori din cauza consumului de droguri. După aceste situaÈ›ii, Britney a pierdut custodia băieÈ›ilor săi. 

Anterior, un apropiat de-al starului pop a declarat că dacă aceasta nu ar fi fost controlată de tatăl său, demult s-ar fi  măritat cu iubitul său Sam Ashgari, în vârstă de 25 de ani, care pare că o susÈ›ine în toate. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5880796909332