Mai 04, 2023
Bradley Cooper și Irina Shaykdin nou împreună? Cum au fost surprinși la Met Gala cei doi
Peste Bradley Cooper și Irina Shayk plutește umbra misterului, căci încă nu este clar pentru nimeni dacă au mai dat o șansă iubirii lor sau nu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cele două vedete vorbeau încă de anul trecut despre o potențială împăcare, mai ales că au împreună o fetiță adorabilă.

Și nu puteau rata un asemenea eveniment spectaculos cum este Met Gala. Cei doi păstrează aparențele, au venit separat și s-au fotografiat singuri pe covorul roșu, scrie okmagazine.ro

Însă Bradley Cooper și Irina Shayk au fost surprinși împreună în interiorul Muzeului Metropolitan de Artă din New York. Din fotografiile dezvăluite pe rețelele sociale, actorul, care poartă un smoking clasic, este văzut în timp ce vorbește cu fosta lui parteneră, care este îmbrăcată într-o rochie semnată Yohji Yamamoto.

Irina Shayk and Bradley Cooper Reunited Inside the 2023 Met Gala

Fanii celor doi se gândesc la faptul că Bradley Cooper și Irina Shayk ar forma din nou un cuplu. E adevărat, și Kim Kardashian s-a revăzut cu fostul iubit, Pete Davidson, în același context. Iar ei sigur nu s-au împăcat.

Speculațiile vin după ce Bradley Cooper și Irina Shayk au fost văzuți de mai multe ori împreună, ba chiar au turnat gaz pe foc spunând că se gândesc să mai facă împreună un copil.

Bradley Cooper și Irina Shayk

Cert este că amândoi arată spectaculos, au strălucit de-a dreptul pe covorul roșu de la Met Gala 2023.

Irina Shayk Broke One of Karl Lagerfeld's Cardinal Fashion Rules at the Met  Gala After-Parties | Vogue

Exes Bradley Cooper and Irina Shayk Share a Moment at 2023 Met Gala: See  the Pic | Entertainment Tonight

Superba Irina Shayk a îmbrăcat o rochie albă, lungă, fără mâneci, în tema evenimentului dedicat memoriei designerului Karl Lagerfeld, în timp ce Bradley Cooper a fost definiția eleganței masculine cu un smoching impecabil, cămașă albă și papion. Actorul părea desprins de la filmările ”James Bond”, mai ales fiindcă și-a păstrat misterul, purtând ochelari de soare în interior.

Irina Shayk Wears White Gown and Ballet Flats to 2023 Met Gala

Bradley Cooper și Irina Shayk au stârnit zvonuri de împăcare încă din vara anului 2022, atunci când au postat pe conturile lor de socializare imagini din vacanța pe care au petrecut-o în Bahamas alături de fiica lor. Actorul și supermodelul și-au făcut publică relația în 2016, iar Lea de Seine s-a născut în 2017. Cei doi s-au despărțit în iunie 2019. În ciuda faptului că s-au separat, au continuat să își crească împreună copilul și au fost văzuți de mai multe ori ieșind la plimbare alături de fiica lor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0374326705933