Mai 22, 2020
Bradley Cooper are o nouă iubită. Vezi cine este aleasa!
Carismaticul actor Bradley Cooper s-a izolat în pandemie cu o antrenoare de fitness super sexy, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă pandemia de coronavirus ne obligă pe toți la distanțare socială, Bradley Cooper a ales să nu traverseze această perioadă singur, ci alături de o tânără sexy și foarte fit. Paparazii l-au surprins pe Bradley în timp ce lua cumpărăturile comandate din fața casei, alături de frumoasa antrenoare de fitness Kristin   O’Connor. 

                                

Îmbrăcată destul de sumar, tânăra părea o obișnuită a locului. Cei doi s-au cunoscut în 2014, când Kristin l-a antrenat pe actor pentru rolul din filmul ”American Sniper”, rol pentru care Bradley a trecut prin niște transformări dramatice. Este adevărat că foarte mulți antrenori, make-up artiști sau hair stiliști au relații de prietenie cu vedetele cu care colaborează, însă nu este exclus ca între Bradley Cooper și Kristin O’Connor să fie ceva mai mult, dată fiind intimitatea dintre ei.

     

Printre numele celebre care au trecut prin viața actorului se numără Renee Zellweger, Laura Dern, Cameron Diaz, Denise Richards, Jennifer Aniston, Olivia Wilde, Scarlett Johansson, Zoë Saldana, Suki Waterhouse și Jennifer Lopez, dar Brad părea să fi devenit băiat de casă după ce a cunoscut-o pe Irina Shayk.

După patru ani de relație însă, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood și-a spus adio, în vara anului trecut, chiar dacă au împreună un copil. Deși s-a speculat că Lady Gaga ar fi fost motivul, o sursă apropiată fostului cuplu a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care cei doi s-au despărțit a fost că Irina nu primea suficientă atenție din partea lui Bradley.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71595692634583