Iulie 28, 2022
Brad Pitt șochează în rochii mini cu paiete. Când și de ce a pozat așa?
Dacă vi s-a părut curios să-l vedeți pe Brad Pitt în fustă la premiera noului său film, Bullet Train, o să vă surprindă o ședință foto mai veche de-a starului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul în vârstă de 58 de ani a făcut mai mult de-atât în tinerețe, mai exact în anul 1999, atunci când a fost eroul unei ședințe foto inedite pentru revista Rolling Stone. 

Brad Pitt a purtat în acel shooting faimos o serie de rochii mini cu paiete, combinate cu pantofi argintii strălucitori, și unele la fel de scurte cu imprimeu vintage, lăsând la vedere o pereche de picioare care le-ar face geloase chiar și pe femei. 

Pitt Stop - Rolling Stone

lynchoid: Brad Pitt by Mark Seliger for Rolling... | Brad pitt, Mark  seliger, Brad pitt pictures

Boy George on Twitter: "I have always loved a straight man in a dress! I  won't apologise." / Twitter

La tot acest look nebun, Brad Pitt a ales să poarte chiar și o pereche de cercei supradimensionați, în timp ce părul era tuns, atunci, la zero.

În zilele noastre, mișcarea fustelor bărbătești este la apogeu, cu designeri precum Thom Browne conducând în ceea ce privește acest trend.

brad pitt 4 jpg

Brad Pitt a produs senzație săptămâna trecută, la premiera din Berlin a noului său film, Bullet Train, acolo unde a purtat o fustă de in într-o nuanță de ciocolată, completată cu o cămașă și un sacou din același material.

220720120800 brad pitt skirt red carpet jpg

Cu această ocazie, fanii actorului au putut descoperi că acesta are tatuaje cu un rinocer și un craniu pe picioare.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51091027259827