August 01, 2022
Brad Pitt și femeile celebre care i-au pus inima pe jar.Soția lui Mike Tyson a călcat strâmb cu Pitt
Brad Pitt este considerat unul dintre cei mai eligibili burlaci de la Hollywood - și are o listă lungă de femei frumoase și celebre pe care le-a cucerit cu șarmul său incomparabil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După o serie de relații de scurtă durată, în 1989 Brad Pitt s-a logodit cu actrița Jill Schoelen. Logodna lor a durat doar opt luni înainte ca Schoelen să se îndrăgostească de un bărbat misterios în timp ce filma în Ungaria.

Aproape 10 ani mai târziu, Pitt s-a logodit din nou - de data aceasta cu co-starul Se7en, Gwyneth Paltrow. Cei doi au fost priviți ca cel mai celebru cuplu de la Hollywood, dar din păcate s-au despărțit în 1997. În 2015, Paltrow i-a vorbit lui Howard Stern despre sfârșitul „devastator” al relației ei cu Pitt. „Eram atât de copil”, a spus la acea vreme vedeta. „Nu eram deloc pregătită, iar el a fost prea bun pentru mine.”

Sinitta

Cântăreața britanică-americană și Pitt au avut o relație între 1984 și 1986. După despărțirea lui Pitt de Jolie în 2016, Sinita a susținut că Brad Pitt a vrut să-și reaprindă pasiunea dintre ei.

Robin Givens

Legenda spune că Givens și Pitt au fost prinși în pat împreună de fostul soț al lui Givens, campionul la box, Mike Tyson, înainte ca cuplul să-și finalizeze divorțul în 1989. Cu toate acestea, în iunie 2019, actrița a negat aventura în timpul unui interviu.

Sinitta reaches out to single ex Brad Pitt | Celebrities |  celebretainment.com

Christina Applegate

Pitt a însoțit-o pe Christina Applegate, cunocută din serialul familia Bundy, la premiile MTV Video Music Awards în 1989, dar ea l-a abandonat pentru un alt bărbat chiar în timpul evenimentului. Applegate nu a dezvăluit niciodată în mod specific cine a fost bărbatul misterios, dar a dezvăluit în 2015 că persoana respectivă nu era actor.

Juliette Lewis

Brad Pitt și actrița Juliette Lewis au început să se întâlnească după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare Too Young to Die în 1990, pe când Pitt avea 27 de ani, iar Lewis era încă o tânără de 17 ani. În timp ce filmau împreună Kalifornia în 1993, Lewis a spus pentru Los Angeles Times: „Suntem în punctul în care ne îndrăgostim, în care ne place să ne vedem în fiecare zi și nu ne plictisim unul de celălalt, așa că este cu adevărat, foarte dragut."

Gwyneth Paltrow

Brad Pitt și Gwyneth Paltrow au devenit un cuplu emblematic al anilor ’90. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt după ce s-a întâlnit pe platourile de filmare a peliculei Se7en. În timpul discursului de acceptare a premiului Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în 1996, Brad Pitt i-a mulțumit lui Paltrow și a numit-o pe dragostea vieții sale, cu toate acestea cuplul s-a destrămat un an mai târziu.

Brad Pitt and Gwyneth Paltrow still 'love' each other after 25 years apart

Jennifer Aniston

Întâlnire dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston a fost plănuită de agenții lor care le-a organizat un blind-date în 1998, iar cei doi au devenit instantaneu unul dintre cele mai cunoscute cupluri de vedete ale momentului. Cu toate acestea, cuplul de aur de la Hollywood și-a anunțat oficial separarea în ianuarie 2005, după cinci ani de căsătorie. De atunci au devenit din nou prieteni.

When Brad Pitt broke down at his wedding to Jennifer Aniston and made a  bizarre promise to the Friends alum | PINKVILLA

Angelina Jolie

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au întâlnit pe platourile de filmare ale lui Mr. and Mrs. Smith în 2004, iar restul este istorie. După o logodnă de doi ani, actorii s-au căsătorit în cele din urmă în 2014. Jolie a cerut divorțul doi ani mai târziu, iar separarea dintre cei doi s-a încheiat cu o lungă bătălie prin tribunale pentru custodia copiilor. 

Brad Pitt sues Angelina Jolie for selling stake in winery - Pledge Times

Alia Shawkat

În 2019, s-a zvonit că Bradd Pitt se întâlnește cu actrița din serialul Arrested Development, Alia Shawkat, după ce au fost văzuși împreună la o expoziție de artă din Los Angeles. Cu toate acestea, o sursă a spus la acea vreme că cei doi sunt „doar prieteni”.

Nicole Poturalski

În august 2020 că Brad Pitt a început să se vadă cu modelul german Nicole Poturalski și chiar au fost văzuți pe aeroportul Le Bourget din afara Parisului. Pitt și Poturalski au păstrat relația lor departe de ochii lumii și au petrecut câteva zile romantice pe domeniile Marival din sudul Franței.

Cu toate acestea, doar două luni mai târziu, Pitt și Poturalski s-au despărțit. „Au avut o relație de scurtă durată, care nu a fost niciodată prea serioasă.”, a dezvăluit atunci o sursă.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83824944496155