Decembrie 25, 2020
Brad Pitt nu e singur de Crăciun. În compania cui se va afla starul
n ciuda procesului complicat dintre cei doi, actorul își va petrece Crăciunul alături de trei dintre copiii săi, mai exact cu Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O sursă apropiată lui Brad Pitt și Angelina Jolie a precizat că cei doi au discutat la începutul acestui an, atunci când se înțelegeau, despre cum își vor petrece sărbătorile ca o familie, însă, în cele din urmă, planurile s-au schimbat. Brad și Angelina sunt responsabili pentru această dramă, iar copiii lor sunt victime colaterale. Totuși, au făcut o parte dreaptă - trei copii sunt cu un părinte și ceilalți trei - cu al părinte, scrie elle.ro. 

După cum se știe, Brad și Angelina sunt departe de a încheia procesul de judecată. Problema spinoasă este custodia celor șase copii - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Vivienne și Knox. 

Angelina Jolie și Brad Pitt și-au început relația în 2004, deși Brad Pitt era căsătorit atunci cu Jennifer Aniston, de care a divorțat în 2005. După o relație care a durat 12 ani și o căsnicie de 2 ani, Angelina a depus actele de divorț în 2016. Printre acuzațiile prezentate de actriță la divorț s-a numărat și dependența de alcool a lui Brad Pitt.

În vara acestui an actrița a dezvăluit motivul pentru care a decis să divorțeze. „M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă”, a declarat Angelina Jolie într-un interviu pentru Vogue India. 

La începutul lunii august, actrița a cerut descalificarea judecătorului privat care se ocupă de cazul divorțului ei de Brad Pitt, pe motiv că nu ar fi oferit destule informații privind legăturile sale cu unul dintre avocații actorului. Jolie a depus atunci un dosar la Curtea Supremă din Los Angeles în care susținea că judecătorul John W. Ouderkirk ar trebui eliminat din dosarul său de divorț depus în 2016, fiindcă acesta nu a dat suficiente detalii în ceea ce privește restul de alte cazuri în care a fost implicat alături de avocatul lui Brad Pitt, Anne C. Kiley. Însă, câteva luni mai târziu, cererea actriței de a schimba judecătorul a fost respinsă oficial de Curtea Supremă de Justiție din California.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64263677597046