Decembrie 17, 2020
Brad Pitt împlinește 57 de ani. Care sunt femeile din viața actorului
Starul de la Hollywood cu părul blond și ochi albaștri, considerat unul dintre cei mai râvniți bărbați,împlinește astăzi 57 de ani. Cu această ocazie, haideți să amintim sau chiar să facem cunoștință cu femeile, pe care le-a iubit, le-a oferit tandrețuri și a făcut o pasiune pentru fiecare dintre ele. Dacă ar fi să enumerăm toate, pe care le-a avut în dormitor, ar fi, în mod evident, foarte dificil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre primele relații ale actorului este cu Robin Givens, cunoscută acum drept fosta soție a lui Mike Tyson. Cei doi au fost împreună între 1986 și 1987. 

La sfârșitul anilor 1980, Brad Pitt a format un cuplu cu Sinitta. Ea a făcut deliciul publicului în urmă cu ceva timp, când a acceptat să răspundă la întrebarea care e pe buzelor tuturor admiratoarelor actorului: cum arată Brad Pitt gol? ”Fierbinte! Era frumos, avea un corp incredibil. Ne-am întâlnit timp de doi ani. Era amuzant, tânăr și foarte drăguț!”

Juliette Lewis a intrat în vizorul lui Pitt în timp ce lucrau la ”Too Young to Die?”, în 1990. Ea avea 16 ani când s-au cunoscut, cu zece ani mai puțin decât el.

La începutul anilor 1990, s-a vorbit despre o aventură a lui Brad Pitt cu Geena Davis, cu care s-ar fi cuplat in timpul filmărilor la ”Thelma și Louise”. Niciunul nu a confirmat relația, dar un lucru e sigur. Scenele de amor din film, cu Brad Pitt gol, l-au propulsat pe actor în topul celor mai doriți bărbați de la Hollywood.

Brad Pitt a format un cuplu timp de trei ani cu actrița Gwyneth Paltrow. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor la blockbusterul ”Seven” și au fost la un pas de căsătorie. Gurile rele spun că actrița ar fi fost cea care a pus capăt relației, pentru că Pitt nu ar fi fost suficient de sofisticat pentru ea. 

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au căsătorit în 2000, actorul fiind un admirator secret al vedetei din serialul ”Prietenii tăi”. Cinci ani mai târziu, cei doi divorțau, după ce Brad a făcut o pasiune pentru ”doamna Smith”, sexoasa Angelina Jolie, femeia care părea dispusă să-i împlinească cel mai intim vis al actorului, acela de a deveni tată.

Peste o vreme, într-un interviu, Pitt a avut un comentariu destul de picant privind mariajul cu Aniston. "Mi-am petrecut anii '90 încercând să mă ascund. Mă săturasem să stau pe canapea, cu un joint în mână. Mă simțeam jalnic, demn de milă. Mi-era din ce în ce mai clar că eram în căutarea unui film despre o viață interesantă, în timp eu însumi nu aveam o viață interesantă. Cred că și mariajul meu (n.r. - cu Jennifer Aniston) era unul dintre motive. Încercarea de a mă preface că această căsnicie este ceva ce nu există, de fapt", a declarat Brad Pitt, într-un interviu.

De Angelina Jolie s-a îndrăgostit în timpul filmărilor pentru Mr&Msr Smith. Timp de 12 ani au trăit o iubire pătimașă, iar în 2016, când au anunțat că divorțează, toată lumea a simțit că s-a prăbușit cerul. Era considerat cuplul de aur de la Hollywood. După patru ani, cei doi luptă în instanță pentru custodia celor șase copii. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81701397895813