Septembrie 08, 2021
BOMBĂ! Natalia Morari a anunțat cine e tatăl fiului său și s-a restras din TV
După un șir de speculații, fel de fel de păreri curioase și chiar șantaje, prezentatoarea TV, Natalia Morari, a făcut claritate în tot. A dezvăluit cine este tatăl copilului ei, despre care a spus că l-a conceput in vitro și și-a pus cariera pe pauză, dacă nu chiar capac.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astfel, în această dimineață, Natalia Morari a rupt tăcerea și a spus tot ce mulți vor să afle printr-o postare pe contul său de Facebook. 

”Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi.

Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu”, a scris jurnalista. 

În aceeași postare, Natalia Morari menționează că ieri și-a anunțat colegii de la TV8, postul de televiziune pe care l-a și fondat, că se retrage temporar din Consiliul de Adminstrație și, respectiv, nu va mai modera talk-showul Politica Nataliei Morari. Ea a anunțat că va reveni pe micile ecrane la timpul potrivit, cu un nou format de emisiune.

”Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Va rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită. Vă cuprind, Natalia”, a încheiat jurnalista. 

Natalia Morari a anunțat că este însărcinată printr-o serie de fotografii publicate de ziua ei, pe 12 ianuarie, când a împlinit 37 de ani, iar pe 12 aprilie a apărut pe lume fiul ei, Rem. La acea vreme, ea a spus că regretă că nu a luat decizia de a deveni mamă mai devreme. Multă lume s-a întrebat cine este bărbatul-donator și mulți s-au dat cu părerea, intuind, între altele, că ar fi controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Acesta a fugit la Londra de câteva luni, încercând astfel să scape de urmărire penală. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87847876548767