Martie 15, 2021
Beyonce, marea câștigătoare la Gala Grammy 2021. Record de trofee
Cea de-a 63-a ediție a premiilor Grammy a fost gala lui Beyonce. Vedeta a câștigat cele mai multe trofee, iar dacă luăm după numărul total de statuiete câștigate până acum, atunci focoasa brunetă deține un număr record de premii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cele patru premii Grammy obţinute duminică de Beyonce i-au propulsat palmaresul general la 28 de premii Grammy, doborând recordul feminin deţinut anterior de Alison Krauss, scrie protv.ro. 

Beyonce a primit premiile Grammy la categoriile interpretare R&B (“Black Parade”), pentru cel mai bun videoclip (“Brown Skin Girl”) şi pentru colaborarea cu Megan Thee Stallion la piesa “Savage”, recompensată la categoriile cea mai bună piesă rap şi cea mai bună interpretare rap.

De obicei foarte controlată, Beyonce a fost vizibil emoţionată când a acceptat premiul pentru interpretare R&B care a propulsat-o în topul laureaţilor Grammy. ”În calitate de artist, consider că este datoria mea, datoria noastră a tuturor, să reflectăm epoca în care trăim”, a spus ea, adăugând că doreşte să-i susţină şi să sărbătorească activitatea tuturor artiştilor de culoare care au inspirat-o şi care inspiră lumea întreagă.

Amanată 2 luni din cauza pandemiei, gala Grammy a avut un format parțial virtual, alternând momente live cu unele înregistrate. Majoritatea celor prezenți au purtat măști.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56523132324219