Noiembrie 18, 2019
Ben Affleck are o nouă iubită! Vezi cum arată aceasta

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce și-a făcut de cap de Halloween, îmbătându-se în ultimul hal, actorul de la Hollywood s-a luat în mâini și a dus un mod de viață sănătos.

Știm cu toții că Ben, este dependent de alcool, și mai bine de un an a stat la reabilitare. După pacostea pe care a făcut-o, Affleck a decis să fie un băiat cum se cade. Actorul s-a lăsat de băut și și-a găsit o nouă iubită. 

Benjamin a apărut la braț cu o fată splendidă, în vârstă de 33 de ani. Blondina poartă numele Katie Cherry și este interpretă, numele ei scenic fiind KD Cherry.

 

 

Interpreta a renunțat recent la rețelele de socializare, considerându-le inutile. Katie are doar un cont de Instagram, de tip închis, unde îi acceptă pe foarte puțini oameni. Nu se știe când și cum s-au cunoscut cei doi, însă recent ei au fost văzuți împreună la niște evenimente mondene, și sorbind ceașca de cafea în orele matinale. 

 

 

 

KD Cherry a fost iubita antrenorului personal a lui Jennifer Garner, care era soția lui Ben Affleck. Da, lucrurile nu sunt deloc simple, ci mai degrabă - ca de obicei, întortocheate. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73111915588379