Noiembrie 25, 2022
Bella Hadid, numită cea mai stilată femeie din lume
Bella Hadid (26 de ani) a fost desemnată cea mai elegantă persoană de pe planetă, de către revista British GQ. Supermodelul american, care are o avere de 25 de milioane de dolari, a fost lăudat pentru „capacitatea sa de a face să funcționeze absolut orice outfit, de la îmbrăcămintea pentru bărbați, la cea de femei, office sau de ocazie”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

British GQ a spus că „versiunea lor preferată” a lui Hadid este atunci când se îmbracă în haine masculine, mocasinii Prada,  și jachete mari din denim. Aceste ținute sunt  „clasice și necomplicate în același timp”. „Hadid poartă îmbrăcăminte pentru bărbați mai bine decât majoritatea bărbaților. Ea poate să facă orice să arate bine”, au declarat cei de la GQ Magazine.

Bella Hadid este unul dintre cel mai bine plătite modele din lume și e fiica dezvoltatorului imobiliar palestinian-iordanian Mohamed Hadid și al fostului manechin Yolanda Hadid. Sora ei, Gigi Hadid, este și ea model și are o avere de 29 milioane de dolari.

Bella Hadid a fost numita cea mai stilata vedeta jpg

Restul listei British GQ anuale cu cei mai eleganti oameni a inclus nume precum Harry Styles, Tyler the Creator, Florence Pugh, Daniel Kaluuya, Yasmin Finney, Dominic Calvert-Lewin, Adam Sandler și G-Dragon. Lista i-a celebrat pe „cei care au făcut din lume un loc mai distractiv și mai fericit”, a spus publicația GQ.

Bella Hadid a fost numita cea mai stilata vedeta jpg

Ce mănâncă Bella Hadid ca să arate așa de bine

Bella Hadid a devenit rapid o figură iconică a modei. De asemenea, este unul dintre cele mai căutate modele din industrie. Supermodelul impresionează întotdeauna prin simțul ei impecabil al stilului și al frumuseții, fie că e pe podium la Săptămâna Modei, fie că o vedem pe coperțile revistelor glossy. 

Bella Hadid a fost numita cea mai stilata vedeta jpg

Dar cum de se menține atât de slabă și care este secretul ei? Ei bine,  rutina de antrenament a Bellei Hadid este ceva din care mulți dintre noi putem învăța. Totodată, abordarea ei cu privire la alimentație este simplă și are sens, mai ales pentru cei care doresc să rămână în formă și sănătoși.

Bella Hadid susține că își începe ziua făcând exerciții de streching. Ea subliniază importanța de a mânca sănătos și mizează pe smoothie-uri, sucuri sau băuturi proteice cu 30 de minute înainte de fiecare sesiune de sport.

Bella Hadid a fost numita cea mai stilata vedeta jpg

Nu ține o dietă anume

Hadid este dedicată fitnessului ei și se antrenează în mod regulat la Gotham Gym din New York City, cu antrenorul ei personal Rob Piela. Îi place să se antreneze două sau trei ore zilnic și își mărește timpul de antrenament atunci când se pregătește pentru prezentările de modă.

Bella Hadid a fost numita cea mai stilata vedeta jpg

Bella Hadid iubește să facă yoga, dar spune că este prea lent pentru ea. Îi place să amestece câteva antrenamente mai intense cu practica ei de yoga, cum ar fi boxul. Ea a spus că exercițiile de box pe care le efectuează ca parte a programului ei obișnuit de fitness sunt cele care îi oferă pătrățelele pe care le are pe abdomen. 

Ea respinge ideea de a ține dietă. Hadid mănâncă ce vrea ea, oricând vrea...dar în moderație! „Dacă vrei să mănânci o bucată de pâine, du-te să mănânci o bucată de pâine”, a răspuns ea atunci când a fost întrebată despre cel mai bun sfat pe care vrea să îl dea femeilor aflate la dietă.

Bella Hadid a fost numita cea mai stilata vedeta jpg 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61617159843445