August 21, 2020
Bărbați cu ștampila DIVORȚ în buletin
Toți greșesc. La unii dragostea nu se reține mult timp și atunci când au înțeles că nu mai pot continua, au decis să meargă pe drumuri diferite. În asemenea situații s-au pomenit mai mulți bărbați cunoscuți de majoritatea moldovenilor. Divorțurile lor au ținut primele pagini ale ziarelor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adrian Ursu (interpret) a divorțat de Doina Cernavca în 2010. Mariajul lor a durat doar un și jumătate. În 2013, interpretul s-a recăsătorit cu Irina Negară.

Gabi Stati (om de afaceri) a fost căsătorit cu Natalia Diacov, fiica deputatului Dumitru Diacov. Împreună au trei copii - Raluca, Tristan și Nikita. De ceva vreme, milionarul moldovean îi face toate poftele modelului Anastasia Fotachi, cu care este într-o relație. 

Chiril Lucinschi (politician) a divorțat de soția lui Ana, în urmă cu șase ani, după 19 ani de căsnicie. Cei doi au împreună patru copii - Petru, Alexandra, Egor și Pavel. Anterior, în presă s-a vehiculat că politicianul ar fi împreună cu jurnalista Natalia Morari. 

Igor Stribițchi (interpret) s-a separat, în mod discret, de cântăreața de operă, Olga Busuioc, anul trecut. Cei doi artiști s-au căsătorit în 2011. Între timp, Igor și-a refăcut viața personală și a devenit tată. 

Vladimir Filat (politician) a trecut prin două divorțuri. În 2012, presa scria despre separarea lui de Sanda, cu care are doi copii - Luca și Iustina, iar în 2016, pe când își ispășea pedeapsa în închisoare, ar fi divorțat de jurnalista Angela Gonța. Din ultimul mariaj are o fiică, Ekaterina. 

Dorin Chirtoacă (politician) a divorțat la nici un an de la căsătoria cu prezentatoarea Anișoara Loghin. S-au căsătorit în mai 2016, iar în septembrie fostul primar al Chișinăului anunța deja despre separarea lor. 

Roman Iagupov (solistul formației Zdob și Zdup) a fost căsătorit cu DJ Iolka Fliman în 2004. În timpul mariajului lor s-a născut Alisa. Mai târziu s-a recăsătorit cu artista cu origini ucrainene, Carolina Voitenko. Împreună au un fiu, David. 

Valentin Uzun (interpret, solistul formației Tharmis) a divorțat de soprana Ana Cernicova în 2014. Au fost căsătoriți doar patru ani și au împreună o fiică, Amelia. Trei ani mai târziu, Valentin a cerut-o de soție pe Nadejda, care i-a mai dăruit o fiică, pe Alisa. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2556328773499