Noiembrie 19, 2020
Barack Obama este bestseller. Cât a încasat în 24 de ore de la lansarea cărții sale
Popularitatea lui Barack Obama accelerează. Admiratorii fostului președinte american au luat cu asalt librăriile pentru a-i cumpăra cartea „A Promised Land”. Mai exact, 890 de mii de exemplare au fost vândute în doar 24 de ore de la lansare. Specialiștii au concluzionat că ar fi cel mai bine vândut memorial prezidențial din istoria modernă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astfel, Barack Obama depășește succesul înregistrat de soția sa, Michelle. În prima zi de la lansarea cărții fostei primei doamne, au fost vândute 725 de mii de exemplare. Între timp, a depășit 10 milioane la nivel mondial de la lansarea sa în 2018.

În cartea sa de memorii de aproape 800 de pagini, Barack Obama face dezvăluiri despre momentele-cheie din cei 8 ani petrecuţi în cea mai înaltă funcţie din SUA, precum şi despre relaţia cu soţia sa, Michelle Obama, care a evoluat odată cu mandatul de la Casa Albă. Dezinvolt, postează în carte chiar şi playlistul pe care îl asculta în Biroul Oval.

”Am ales numele "The Promised Land" pentru că eu cred încă în faptul că există un astfel de tărâm. Vreau să le ofer tinerilor un fel de inspiraţie, să înţeleagă cât de cât cum eu, ca un om tânăr, am reuşit să convertesc multele probleme pe care le-am avut eu în tinereţe în munca pe care am depus-o în rezolvarea unor probleme mult mai mari decât mine”, a declarat fostul lider de la Casa Albă. 

Barack Obama scrie despre Angela Merkel că este “de încredere, cinstită și precisă din punct de vedere intelectual”. În comparație cu cancelarul german, el susține că fostul președinte francez Nicolas Sarkozy părea prea dezorganizat pentru a construi un plan serios de reformă economică, adăugând că abordării lui Sarkozy îi lipsește “consistența ideologică”. L-a menționat și pe Putin în cartea lui de memorii. Despre liderul de la Kremlin susține că i-a amintit de șefii politici corupți care conduceau orașele americane la sfârșitul secolului al 19-lea și începutul secolului al 20-lea. 

Autobiografia lui Barack Obama va avea două volume şi va fi editată în 25 de limbi, printre care şi română. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0874886512756