Februarie 23, 2021
Back to flats. 3 modele de pantofi-vedetă ai primăverii
După o iarnă grea în care ai purtat cizme, bocanci, sigur ai nevoie de idei noi în ceea ce privește încălțămintea ta de primăvară. Nu, nu e vorba de pantofii sport. De asta asta e despre flats. Evident, acest lucru nu presupune că tocurile sau platformele sunt out of fashion.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

BALERINII 

Demult nu ai auzit de ei, așa-i? Au ieșit din modă pentru o perioadă, dar iată că acum și-au făcut din nou intrarea în forță. Te sfătuim însă să alegi o pereche de balerini a la Loewe, cu detalii cu personalitate și o formă uber cool. Poate nu ar trebui să iei încă în calcul balerinii clasici cu fundiță, cred că ar mai putea aștepta un sezon. 

FLATS CU VÂRFUL ASCUȚIT

 În primul rând, vin bine oricui, se potrivesc de minune cu rochii, fuste mini sau midi dar și cu pantaloni care se opresc deasupra gleznei. În plus, orice ar fi, îți subțiază glezna, deci pentru mine este un model câștigător. 

LOAFERS

Extrem de clasici, dar atât de moderni! Și-au făcut apariția pentru prima dată la studenții din Ivy League iar azi orice fashionist râvnește la o pereche de loaferși semnați Prada. Pot fi purtați cu fuste plisate și șosete scurte sau, dimpotrivă, șosete fluffy din cașmir, cu pantaloni masculini dar și cu rochii fluide din mătase. În plus, sunt extrem de comozi și stylish. Merită să investești într-o pereche, asta este sigur!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87966132164001