Mai 25, 2020
Sălile de fitness își reiau activitatea. Află de când și în ce condiții!
Este o perioadă când tuturor ne lipsește modul sănătos de viață și mișcarea, mai ales antrenamentele din sălile de sport, supravegheate de un profesionist. Și cum pe timp de pandemie acest lucru nu a fost posibil, singura soluție a fost mișcarea în aer liber sau cursele de atletism prin apartament, de ce nu. Unii au stabilit și recorduri în acest sens.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis astăzi reluarea din 15 iunie a activității sălilor de sport și cele de fitness. Acestea vor fi redeschise fără vestiar, fără baie sau piscină și cu respectarea strictă a mai multor măsuri sanitare.

                                                                      

Astfel, cei care vor deschide sălile de sport din 15 iunie vor trebui să asigure respectarea câtorva reguli stricte precum păstrarea distanței fizice de 1,5 metri, limitarea numărului de persoane pentru o ședință de antrenament, amplasarea echipamentului sportiv respectând distanța de 2 metri între ele, asigurarea personalului cu echipament de protecție, asigurarea cu soluții dezinfectante la intrare și monitorizarea respectării igienei mâinilor, asigurarea dezinfecției echipamentului sportiv după fiecare antrenament/ședință, cu utilizarea lavetelor de unică folosință, cu substanțe dezinfectante pentru igienizare. Aceleași măsuri privind prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus vor fi resptectate și în centrele de fitness sau sălile de antrenamente pentru profesioniști, precum sălile de dans. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60974073410034