Noiembrie 04, 2019
Au trecut 5 ani de când Lilu și-a pierdut fratele. Vezi ce mesaj emoționant a scris prezentatoarea

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prezentatoarea autohtonă. Lilu Ojovan, trece prin clipe grele. Au trecut cinci ani de când fratele acesteia, Andrei, a plecat în neființă. Decesul acestuia a fost cauzat de un tragic accident, care a fost cauzat de un șofer care era beat la volan.

Anii trec, dar durerea din suflet a rămas să mai trăiască. Prezentatoarea a postat pe rețelele de socializare un mesaj plin de durere, susținut de o poză în care ea apare ținându-l de mână pe fratele său. Poza a fost realizată în ziua nunții vedetei.

5 ani de când nu îl mai pot tine de mâna pe Andrușa. Atât de mult timp a trecut. Atât de mult gol a lăsat. 
Va fi tânăr mereu, va fi mereu fratele meu. Oriunde si in orice timp s-ar afla îl voi iubi. Pentru ca DRAGOSTEA nu cunoaște limite, nici spațiul nici timpul nu îmi va lua fratele din inima mea. 
Uneori ma gândesc dar oare cum ar fi fost viața lui - oare era căsătorit acum? Oare as fi ținut acum nepoții mei in brațe, le-as fi fost și lor Nana. Realitatea însă e dura - îl văd doar in albumele cu poze și in cimitir, pe o piatra rece. Acolo unde ultima data l-am mângâiat și i-am spus TE IUBESC. Cine, ce i-a curmat viața? ALCOOLUL. VITEZA. IRESPONSABILITATEA. Încă o data vreau sa rog din propria durere trăită -  Nu fiți ucigași, nu lăsați in urma părinți și frați îndurerați. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51406192779541