Iunie 22, 2020
Au divorțat, dar au o relație specială! Antonio Banderas nu o poate uita pe fosta soție Melanie Grif
Antonio Banderas a mărturisit că vorbește „tot timpul” cu fosta sa soție Melanie Griffith. Deși cei doi au divorțat în 2015, actorul în vârstă de 59 de ani a povestit într-un interviu acordat recent că Melanie (62 de ani) va fi mereu parte din familia lui, din viața lui, pentru că au trăit atâția ani minunați împreună și pentru că au o frumoasă fiică, Stella (23 de ani).

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Cred că amândoi suntem reticenți în a îngropa 20 de ani de mariaj”, a declarat Banderas. „Suntem oameni, facem greșeli, asta este condiția umană”.Actorul din Zorro a adăugat: „Trebuie să lași orgoliul deoparte și să nu încerci să demonstrezi că tu ai dreptate sau să cauți vinovatul. Poate că este vorba de amândoi sau de niciunul. Apare un moment când totul se termină și trebuie să accepți asta”.

„Viața pe care am avut-o cu Melanie a fost frumoasă”, a spus Antonio care s-a îndrăgostit de fiica lui Tippi Hedren când au jucat împreună în 1996, în filmul „Two Much”.

„Am avut 20 de ani frumoși, timp în care am dat tot ce a fost mai bun în noi și am trăit momente minunate pe care nu le voi uita niciodată”, a mai povestit Banderas. „Avem împreună o fiică minunată pe care amândoi o iubim și acesta este rezultatul relației noastre împreună, cel mai frumos și prețios„.

Stella s-a născut în Marbella, Spania și a crescut în Los Angeles. A apărut când era mică în filmul în care a jucat mama sa „Crazy In Alabama” și a fost model pentru Madhappy. Melanie mai are doi copii. Pe actrița Dakota Johnson (30 de ani) cu actorul Don Johnson și pe fiul Alexander (34 de ani) cu Steven Bauer.

Antonio a dezvăluit și că este foarte apropiat în continuare de copii săi vitregi care înseamnă foarte mult în viața lui. „Copiii noștri, toți, sunt recunoscători că reușim să avem o relație civilizată”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6166205406189