Octombrie 20, 2020
Astrologul care a prezis coronavirus face dezvăluiri pentru 2021
În februarie 2019, astrologul Jessica Adams a prezis că un virus ar „perturba lumea” în 2020 și chiar a menționat data la care a murit prima victimă în Wuhan - 10 ianuarie. Recent, într-un interviu la Daily Mail, ea a dezvăluit, de asemenea, la ce se poate aștepta familia regală în săptămânile următoare și dacă ne putem aștepta ca Trump să câștige un al doilea mandat, citează spectacola.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

COVID-19 nu pleacă

Din păcate, lucrurile nu arată prea bine în ceea ce privește pandemia COVID-19, conform previziunilor Jessicăi. Ea spune că nu ar trebui să ne așteptăm la un vaccin și că lumea va „învăța pur și simplu să trăiască” cu boala.

Ce se va întâmpla la Casa Regală

Potrivit astrologului, în 2021 ducesa de Sussex ar putea face o „avere pentru caritate”. Potrivit ei, nu vom vedea nicio îmbunătățire a relației Sussex cu Cambridges. În schimb, cuplul se va implica într-o afacere cu mâncare, alături de un om de afaceri „chipeș”.

Alegerile din SUA 

Este o veste proastă pentru Trump, deoarece Jessica spune că următorul lider american nu va fi republican, președintele urmând să fie o „feministă” care promovează egalitatea. Dacă acesta este cazul, îl vom vedea pe Donald plecând din țară, după ce le-a spus fanilor că se va muta dacă Biden câștigă alegerile.

Sărbătorile de iarnă 

Jessica spune că sărbătorile de Crăciun din acest an vor continua, deoarece vom vedea cicluri astrologice pozitive, care nu au fost prezente de zeci de ani. "Va fi un Crăciun fantastic ”, spune ea. „Lucrurile încep să se schimbe cu aproximativ trei zile înainte de Ajunul Crăciunului - vedem cicluri pe care nu le mai vedem de zeci de ani - totul despre prietenie  și despre securitatea globală. În cele din urmă, punem Pământul laolaltă! ’

Schimbările climatice

Greta Thunberg își va putea pune cizmele în cui până în 2026, potrivit Jessicăi, iar criza climatică va fi rezolvată în doar șase ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86467671394348