Iunie 08, 2021
Astrolog: fetiţa lui Harry şi Meghan va „pune amprenta asupra lumii‟. Ce semnifică numele Lilibet
Prinţul Harry şi Meghan au devenit părinţi pentru a doua oară. Vineri, pe 4 iunie, cuplul a făcut cunoştinţă cu micuţa Lilibet-Diana, prenume alese în onoarea Reginei şi a prinţesei Diana, bunica şi mama lui Harry. Ce viitor va avea cel mai mic urmaş al familiei regale britanice, a dezvăluit astrologul Debbie Frank, scrie click.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Debbie a colaborat cu prinţesa Diana ani la rând, după ce a cunoscut-o în 1989, iar cele două femei au devenit prietene apropiate până la finalul vieţii prinţesei de Wales, în 1997. 

Potrivit astrologului, cei născuţi în această zodie sunt îndrăzneţi, jucăuşi, întotdeauna pregătiţi cu glumiţe hazlii, mereu sociabili şi tineri la suflet. Lilibet va avea aceste caracteristici ale Gemenilor, mai mult decât necesare în „turma‟ de Tauri - fratele ei, Archie, verişorii săi, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis şi, bineînţeles, străbunica ei, regina Elisabeta.

Micuţa Lilibet va avea parte şi de educaţia de tip regal a Leului, zodie în care s-a născut mama Meghan, iar asta se va cunoaşte în comportament şi în preferinţa pentru a ieşi în evidenţă în mulţimi. 

Cel de-al doilea copil al Ducilor de Sussex are Luna în Berbec, aşa că este sigur că va şti ceea ce va dori în orice situaţie. Se prea poate să preia controlul şi asupra fratelui său, să fie ea „şefa‟ în relaţia lor. Cu toate acestea, Lilibet pare înzestrată, din punct de vedere astrologic, şi cu o parte sensibilă, creativă, caracterizată printr-o imaginaţie bogată. Născută pentru a fi observată, Lilibet are Soarele în casa a 10-a, iar asta o propulsează în lumina reflectoarelor. Astrologul Debbie Franck spune că fata este destinată să-şi pună amprenta asupra lumii şi, cu Soarele ei poziţionat atât de aproape de soartă şi de punctul destinului, Nodului Nordic, este, cu siguranţă, aici, pentru un motiv şi va intra în contact cu acel sens al scopului încă de la începutul vieţii.

Lilibet va creşte şi va deveni o persoană iubită de ceilalţi, vorbăreaţă şi curioasă, extrovertită şi cu o personalitate care va atrage ca un magnet oamenii.

SEMNIFICAȚIA NUMELUI LILIBET 

Prenumele acesta, de origine ebraică, este legat de numele ebraic Elizabeth şi de numele englezesc Libby şi Lilibeth, iar semnificaţia prenumelui Lilibet este „promisiunea lui Dumnezeu‟.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0071952342987