Noiembrie 06, 2020
Are sau nu operații estetice? Ce spun experții despre Loredana Groza
Loredana Groza își surprinde fanii cu poze destul de îndrăznețe. Unii o critică pentru faptul că se dezgolește prea mult pentru vârsta ei, în timp ce alții susțin că a exagerat cu operațiile estetice. Dar cum reacționează marea artistă, supranumită Madonna de România?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu calm. Mai mult decât atât, neagă că a apelat la bisturiu pentru unele retușuri în zona feței. Totuși, nu există dovezi clare, care ar confirma că admiratorii ei au dreptate. 

”Eu o felicit pe Loredana, pentru că întotdeauna a fost atentă cu esteticul și cu aspectul conform vârstei. Dacă ne uităm pe fotografii, eu observ că există îmbunătățiri la nivelul sprâncenelor, pleoapei superioare, buzelor, nasului, al liniei mandibulare. Cum au fost aduse aceste îmbunătățiri, acest lucru se stabilește când pacientul este față în față cu chirurgul și fiecare pacient beneficiază de confidențialitate absolută”, susține chirurgul estetician Nico Ferariu, citat pe alephnews.ro. 

Expertul în frumusețe estetică a mai adăugat că vedetele sunt nevoite să apeleze la operații estetice, dat fiind faptul că succesul în carieră depinde atât de talent, cât și de aspectul fizic. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64900612831116