August 03, 2022
Are 90 kg și nicio inhibiție. Ashley Graham, sexy în bikini: A trebuit să învăț să mă iubesc
La 34 de ani, Ashley Graham este mândra mămică a trei copii, dintre care doi gemeni veniți pe lume chiar anul acesta. După ce și-a învins depresia post partum și s-a obișnuit cu formele sale și mai voluptoase după naștere, Ashley face din nou senzație pe rețelele de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Considerat cel mai sexy model plus size din lume, Ashley Graham s-a lăsat filmată la piscină într-un costum de baie roz, în timp ce mânca un hamburger. Vedeta nu și-a ascuns niciodată defectele și le-a mărturisit fanilor, cu imagini explicite, că a rămas cu vergeturi după naștere și celulită. 

Modelul a născut în urmă cu jumătate de an și a recunoscut că a trecut prin cea mai dificilă perioadă din viața ei. Acum își propune să  înfrunte greutățile cu zâmbetul e buze: “Degeaba mănânci curat, alimente sănătoase și faci sport dacă trăiești într-o casă tristă și ești mereu stresat. Bucuria și râsul sunt pe primul loc în familia mea”.

 

“După naștere, a trebuit să învăț să îmi iubesc din nou corpul. Înainte eram un sex symbol, acum sunt o mășină de făcut copii plină de vergeturi”, a spus vedeta. 

Ashley și-a învins temerile și a postat o imagine cu burta sa cu vergeturi pe rețelele de socializare. Apoi și-a găsit liniștea. “După ce am postat acea imagine, am reușit să găsesc din nou pacea -  cu mine și cu corpul meu. Nașterea a fost incredibilă, însă experiență de după a fost copleșitoare. Multă vreme nici nu am putut să merg ca lumea, dar să mai fac și sport… Tremuram, nu mă regăseam…Plănuisem să mă întorc la munca după 8 săptămâni, dar eram un dezastru. Când mă uitam în oglindă, încă păream însărcinată”, a spus Ashley.

 

 

 

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87823081016541