Iulie 15, 2021
Aquarelle 90,7FM: Secretul relației trainice a lui Alex Velea cu Antonia. Ce i-a unit!
Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai fericite cupluri din showbizul românesc, însă paradoxal e că începuturile legăturii dintre ei au fost mult mai complicate decât crede și știe lumea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alex Velea vorbit sincer la Xtra Night Show despre relația cu Antonia și despre cât de dificil a fost debutul relației lor, dat fiind faptul că cei doi au venit din cupluri nefericite. Despărțirile lor anterioare au fost pretext pentru bârfe și răutăți.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea.” - a mărturisit artistul.

Înainte de a începe relația cu Antonia, Alex Velea a fost căsătorit cu Ana Maria Mircea, de care divorțase la scurt timp după ce au început să apară zvonuri despre interesul său față de cântăreață. La rândul ei, Antonia se separase de Vincenzo Castellano, tatăl fiicei ei, și se afla la începutul unui proces de divorț care a durat foarte mult timp și a culminat cu o adevărată bătălie pentru custodia fiicei lor, și care s-a finalizat de-abia anul trecut.

Alex Velea a mai povestit și că și-a urmat inima atunci când a decis să înceapă relația cu Antonia: „Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94906091690063