Septembrie 13, 2021
Aquarelle 90,7FM: Scandal la "Bravo ai stil" România. Olga Verbițchi a fost descalificată!
În ediția de sâmbătă seara a „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc o premieră mai puțin plăcută pentru show-ul TV și pentru celebra moldoveancă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Motivul pentru care interpreta a fost descalificată, e că nu a putut respecta programul filmărilor. Olga a întârziat și chiar a lipsit de mai multe ori. 

„Deja exagerează. A câta emisiune e? A patra? Nici acum nu și-au dat seama că suntem într-o emisiune și trebuie să fim punctuale?! Și eu aș mai fi dormit. Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar de ce eu pot și altele nu?”, a spus Ioana Filimon, cea care a și lipit pe ușă un afiș pe care fiecare concurentă trebuie să semneze ora la care a ajuns la studio, potrivit wowbiz.

Potrivit Olgăi Verbițchi, ce ține de întîrzierea sa la a patra emisiune, ea ar fi fost una justificată. În seara de dinaintea show-ului propriu-zis, interpreta avut o ceartă destul de serioasă cu fostul său iubit, declarând deasemenea că s-a aflat într-o relație toxică. Dimineața la ora 7, după o discuție la telefon cu mama sa, Olga a leșinat din cauza stării de șoc în care se afla, după care s-a trezit aproximativ la ora 13 și a plecat la filmări. Acolo a aflat că a fost descalificată. Deasemenea, Verbițchi a respins zvonurile precum ar fi fost drogată sau altceva de acest gen. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui live pe pagina sa de Instagram.

La nici o săptămână de la începerea «Bravo, ai stil! Celebrities», din cauza încălcărilor repetate ale regulilor, Olga Verbițchi este descalificată. Anunțul a fost făcut de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”.

O altă concurentă din Moldova însă va continua să participe la emisiune. E vorba de Nicoleta Nucă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72786498069763