Decembrie 09, 2021
Aquarelle 90,7FM: Salvată din mâinile morții! Ce cumpănă a avut Aura acum un an
În plină pandemie de Covid-19, Aura s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, fiind spitalizată de urgență.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aura și-a schimbat viziunea asupra vieții, după ce, acum un an s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Interpreta susține că a fost „scăpată din mâinile morții”, fapt ce a făcut-o să prețuiască prezentul și să se bucure de fiecare clipă.

Interpreta a fost spitalizată, întrucât a avut o intervenție chirurgicală foarte gravă. Cei dragi nu au putut fi fizic lângă ea din cauza pandemiei, dar o susțineau prin telefon.

„Anul trecut, în luna septembrie am avut o cumpănă foarte mare. E vorba despre sănătate și după ce am depășit aceste momente cumplite și am rămas în viață, mi s-a schimbat viziunea. Eu am înțeles că nimic nu contează în viață aceasta, mai mult decât sănătatea proprie, fiindcă atunci când ești neputincios, tu nu mai vrei nimic. Categoric nu vreau să mă gândesc la planuri de viitor sau trecut. Scăpată din mâinile morții am zis că trăim azi, fără a mai mă gândi la regrete Eu primesc plăcere de la tot. Mă bucur de familie, prieteni, de job și fetițele mele”, a menționat Aura.

Aura a mai dezvăluit că a trecut prin depresie, după ce a fost externată, ulterior și-a dat seama că a fost infectată cu coronavirus.

„După câteva luni a început să-mi cadă părul, pierdusem și gustul. Neștiind, fiind în spital am trecut și prin Covid, mi-am dat seama când am făcut testul.  Datorită faptului că eram tratată zilnic după operație cu antibiotice se vede că m-am tratat concomitent. Nici medicii nu au depistat. Am trecut ca prin urechea acului”, a spus aceasta, conform SHOK.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0057444572449