Iunie 16, 2021
Aquarelle 90,7FM: PAX și The Motans dau start verii cu un nou videoclip (Video)
PAX și The Motans au pornit la drum spre vară și mare, așezați comod pe o canapea. Vezi unde ajung băieții până la urmă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trebuie să recunoaștem că tuturor ne-au lipsit serile de vară cu prietenii, apusurile de soare și briza mării, motiv pentru care PAX, alături de The Motans, lansează piesa ”Vara în care m-ai găsit”, un imn al zilelor însorite de vară.

Videoclipul piesei a fost filmat în aproprierea mării, atmosfera clipului fiind una cât se poate de autentică și de reală. Cadrele trase pe set sunt perfecte pentru a portretiza momentele unice și esența zilelor de vară.

Piesa a fost compusă de PAX și Denis Roabeș, producția finală fiind semnată de talentatul producător PAX. Videoclipul a fost relizat de către Loops Production.

Denis a menționat că a fost o reală plăcere să lucreze cu PAX. Artiștii și-au dorit să ne transmită starea de bine pe care o au atunci când se văd! PAX a spus că piesa este rezulatul unor sesiuni intense cu The Motans.

PAX este un talentat DJ, cântăreț și producător. Viky Red, omul din spatele proiectului PAX, a lucrat la producția piesei ”Rampampam”, piesă ce se află pe poziția #12 în topul Shazam Global și, totodată, el este omul din spatele single-ului ”Amnesia”, piesă ce a reprezentat în cadrul Concursului Eurovision 2021.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64446902275085