Noiembrie 27, 2020
Aquarelle 90,7FM News: Cele mai difuzate hituri autohtone ale momentului
Îți propunem sa faci cunoștință cu cele mai difuzate și îndrăgite hituri ale momentului de pe Aquarelle FM, cântate de interpreții autohtoni din Moldova și de peste Prut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Necătînd la pandemia de Covid-19 și situația șubredă a artiștilor în această perioadă grea, lipsa concertelor, a evenimentelor mondene și a celor care se apropie cu ocazia sărbătorilor de iarnă, muzica autohtonă nu avut de suferit atât de semnificativ! 

Interpreții și compozitorii moldoveni s-au refugiat în studioul de inregistări și au creat non-stop, atât piese noi, cât și albume întregi, cu care ne-au bucurat pe parcursul anului, dar în special și în această toamnă. 

Mai jos, îți propunem sa faci cunoștință cu cele mai difuzate și îndrăgite piese ale momentului de pe Aquarelle FM, cântate de interpreții autohtoni din Moldova și de peste Prut. Scrie-ne în comentarii care din aceste piese este cea mai preferată!

Postul nostru de radio "Aquarelle FM" răsună non-stop pentru tine pe frecvența 90,7 FM și online pe site-ul aquarellefm.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1328163146973