Februarie 18, 2021
Aquarelle 90,7FM: Mr. & Mrs. Smith se reîntoarce pe ecrane
Dacă "Mr. & Mrs. Smith" se înscrie în lista filmelor tale preferate, atunci trebuie să știi ca producția va fi lansată din nou pe ecrane!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebrul film va avea o continuare și va fi transformat într-un serial. Fanii producției însă trebuie să treacă peste formidabilul joc al celebrului cuplu Brad Pitt și Angelina Jolie, deoarece pentru rolul celor doi asasini a fost prezentată o alta pereche de actori cunoscuți.

E vorba de Donald Glover și Phoebe Waller-Bridge, care deja au anunțat pe Instagram că vor prelua personajele John și Jane Smith.

 

Se preconizează, ca serialul sa fie difuzat pe Amazon nu mai devreme de anul 2022.

Reamintim, că "Mr. & Mrs. Smith" a fost lansat pe ecrane în 2005 cu Brad Pitt și Angelina Jolie în rol principal. Cei doi au portretizat istoria unui cuplu obișnuit, care trăiește în suburbii și are o căsnicie obișnuita, lipsită de viață. Dar fiecare dintre ei ascunde ceva pentru ce partenerul ar ucide ca să afle: domnul și doamna Smith sunt, de fapt, niște asasini plătiți și incredibil de eficienți, care lucreaza pentru organizații concurente.

La filmările producției, Brad Pitt și Angelina Jolie s-au îndrăgostit devenind unul dintre cele mai discutate cupluri din lume. Asta a contribuit inclusiv la creșterea vînzărilor filmului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96808958053589