Aprilie 12, 2021
Aquarelle 90,7FM: Dianna Rotaru ți-a pregătit un Mongo Pongo cu gust de hit! Melodie nouă
MONGO PONGO e un cocktail muzical destinat sezonului cald primăvară - vară! Este o continuitate a hitului DALE DALE melodie cu care interpreta s-a lansat în finala națională Eurovision Song Contest!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În această primăvară Dianna Rotaru vine cu o provocare de a prepara cea mai delicioasă bautură și anume un cocktail personalizat ce poartă numele melodiei - Mongo Pongo!

Noul single al interpretei promite să devină un HIT adevărat! Pe contul său de socializare ea le-a mulțumit tuturor celor care au lucrat la crearea lui: Natan Music Pro, Sergiu Teacă, echipei sale de producție Dianna Rotaru Production și alții.

Mongo Pongo e o bautură la desert care o reprezintă pe Dianna Rotaru. Interpreta ne-a propus și o rețetă originală pentru a-l savura. Cocktailul este dulce și aromat, compus din pulpă de ananas, capșune, banane, sirop la dorință, cu sau fara alcool la alegere, lapte de cocos și gheață. Bautura este un shok de vitamine pentru fiecare copil si matur! Vasul din care se bea este un ananas decorat cu paie colorate și umbreluțe!

Savurați-l și voi împreună cu noua melodie lansată de artistă!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6510174274445