Noiembrie 19, 2021
Aquarelle 90,7FM: De ce a slăbit Adele? Declarații sincere despre greutatea sa
Revenirea interpretei pe scenă a venit la pachet cu o schimbare drastică de look. Adele a slăbit în jur de 45 de kilograme din 2017 până în 2019.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și-a schimbat look-ul, însă nu și atitudinea! Adele a oferit un interviu sincer lui Oprah Whinfrey în care a răspuns dacă este deranjată de comentariile celor, care nu o pot „ierta” pentru faptul că a slăbit.

Transformarea fizică a vedetei a fost posibilă datorită antrenorului său, dar și dietei sirtfood - un regim concentrat pe sirtuine, proteinele din organism specializate, printre altele, în asigurarea sănătății celulare și funcționarea metabolismului.

Când Oprah  a întrebat-o ce părere are despre criticile privind transformarea să rapidă, Adele a răspuns că nu a fost șocată și că se aștepta la astfel de reacții: „Corpul meu a fost folosit că un obiect toată carieră mea. Am avut o părere pozitivă despre corpul meu și atunci, așa cum am și acum. Nu-i treaba mea să validez felul în care oamenii se simt în corpul lor. „Nu mă bucur dacă cineva are o părere proastă despre corpul meu, dar nu-i treaba mea. Încer să-mi văd de viață mea”, a declarat interpreta.

Prestația inedită a artistei britanice de săptămâna trecută de la Griffith Observatory din Los Angeles, a demonstrat că Adele este aceeași cântăreață excepțională și schimbările fizice nu i-au afectat deloc vocea sau direcția artistică.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85643482208252