Martie 24, 2021
Aquarelle 90,7FM: Cum le răspunde Irina Rimes celor care o jignesc pe Instagram
Irina Rimes a găsit răspunsul perfect pentru cei care o judecă pe Instagram în ceea ce privește înfățișarea sa. Moldoveanca nu își evită haterii și are ce să le spună!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ultima vreme, Rimes a postat pe rețelele de socializare o serie de poze non-conformiste, în care o vedem ipostaze mai extravagante decît de obicei. Acest lucru nu a trecut pe neobservate, așa că vedeta s-a confruntat cu un val de critici de la unii urmăritori.

Dat fiind faptul că vedeta a ales recent să ia o pauză de la muzică, comentariile sunt mai răutăcioase ca oricând. Totuși, interpreta a găsit raspunsul perfect pentru cei care o judecă.

Într-o postare, Irina Rimes a explicat: „Fiecare femeie are in viața ei perioade. La fel ca și bărbații, de altfel, doar ca un pic diferit. Este despre multe: păr scurt, par lung, par vopsit, focusat pe munca, focusat pe viața personală, focusat pe orice altceva, schimbat prieteni, schimbat stil vestimentar, schimbat partener, etc. Ca orice alta femeie, trec prin perioade și schimbări care, unora, ar putea sa le displaca pentru ca m-au cunoscut intr-un fel, m-au plăcut intr-un fel și orice schimbare pe care o fac, ii deranjează. Dar nimeni nu trăiește viața mea și nu pot sa rămân la fel doar pentru ca publicul ma vrea mereu așa ca la început”.

Interpeta consideră că urmăritorii ei nu au dreptul sa o critice prin prisma propriilor viziuni, pentru ca ea are acum alte preocupări, altă vârstă și chiar și alte gusturi, lucru pe care l-a făcut cât se poate de clar celor care au comentat urît, mergând până la jigniri legate de schimbarea sa de imagine. „Nu pot defila in rochițe flu flu, in sandale și șosețele cu danteluta la nesfârșit. A fost interesant la început. Acum parca nu mai e o noutate. Îmi place sa revin din când in când la copilul despre care vorbești, dar am deja 30 de ani. Și, cu toate scuzele aferente, o poza in body nu înseamnă deloc ca sunt curva.”, a scris Rimes.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67514419555664