Noiembrie 26, 2021
Aquarelle 90,7FM: Bat clopote de nuntă pentru Lady Gaga? Ce spun sursele
Relația dintre Lady Gaga și Michael Polansky are toate șansele să fie una de lungă durată, susțin surse apropiate artistei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lady Gaga și Michael Polansky nu s-au expus prea des în public în cei doi ani de când sunt împreună, dar profilul de Instagram al vedetei confirmă, din când în când, că relația continuă și chiar are șanse să dureze.

Recent, surse ale revistei People au declarat că, deși cei doi se comportă deja ca un cuplu căsătorit, nu par grăbiți să se logodească.

Polansky, absolvent de la Harvard cu studii în matematică și informatică, este directorul executiv al Institutului Parker pentru imunoterapie în tratarea cancerului.

„Michael este un bărbat foarte inteligent, serios și a fost mereu discret. Mai multe persoane susțin faptul că Lady Gaga l-a cunoscut în cadrul mai multor evenimente organizate de către Sean Parker la el acasă. Sean a avut o petrecere cu ocazia zilei lui de naștere în Los Angeles în luna decembrie, iar alături de el a fost și Lady Gaga”, a declarat o sursă pentru Page Six, citată de Elle.ro.

Cuplul și-a confirmat relația în 2020, când au fost văzuți sărutându-se la o petrecere de Revelion.

„Michael este foarte dulce și o susține”, a declarat recent sursa People. „Este și el foarte muncitor, așa că îi apreciază concentrarea. Formează o echipă grozavă.„„Când sunt împreună este evident că Gaga este înnebunită după el. Chicotește mereu și îl atinge. Sunt foarte afectuoși unul cu celălalt și au cea mai bună chimie." , a mai spus sursa.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68006610870361