Septembrie 09, 2021
Aquarelle 90,7FM: Angela Gonța, reacție dură la adresa celor care critică TV8
Jurnalista a recunoscut că postul de televiziune la care activează se confruntă cu o criză!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Angela Gonța a venit cu o reacție pe rețelele de socializare, după ce colega ei Natalia Morari a dezvăluit că tatăl fiului ei Rem este controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon.

Gonța a punctat că pierderea încrederii societății civile față de profesionalismul Natalei Morari o lovește nu doar pe ea, dar și pe cei 100 de oameni care lucrează la TV8:

„Ca jurnalist care a participat la crearea TV8 din prima zi, înțeleg ca instituția se confrunta cu o criză. Probabil cu cea mai puternică criza din cei patru ani care au fost incredibili de grei. Pierderea încrederii, și nu contează dacă motivele pe care le au oamenii sunt sau nu fondate, este cel mai grav lucru care i se poate întâmpla unei redacții.

Sincer, ne doare fiecare comentariu. Bine argumentat sau spus cu ura si cu multă satisfacție. Unii colegi de breasla pur și simplu radiază! Știind ca lovind in Natalia lovesc în cei peste 100 de oameni care lucrează la TV8 și care nu au nicio legătura cu alegerea personală a Nataliei.

TV8 știe ce are de făcut. Ne vom continua munca. Și vom demonstra prin fiecare știre, emisiune ca TV8 este fidel principiilor si valorilor care l-au consacrat”, a scris Angela Gonța pe rețelele sociale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1282286643982