Ianuarie 21, 2022
Aquarelle 90,7FM: Andreea Bostănică lansează o piesă nouă și un videoclip apocaliptic în stil horror
Una dintre cele mai populare și relevante vloggerițe / influencerițe din Romania și Moldova revine cu o producție muzicală nou-nouță!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anul 2022 începe bogat pentru Andreea Bostanică și pe plan muzical. Interpreta lansează videoclipul piesei “Ce ascultă inima”, produs de echipa celor de la The One Records. Videoclipul noului single a fost foarte așteptat de public, sunetul piesei devenind viral pe TikTok, pe el creându-se deja mii de tiktok uri.

Versurile noului single “Ce ascultă inima” se concentrează pe subiectul atracției adolescentine dintre doi prieteni care se plac, dar care nu iși mărturisesc unul altuia această pasiune ascunsă din teama de a nu strica prietenia dintre ei. Mesajul piesei este un îndemn adresat celor aflați în această situație pentru a face pasul în mărturisirea iubirii ascunse chiar și cu riscul unui posibil refuz și a dragostei neîmpărtășite. 

Videoclipul piesei a fost creat de echipa MAU Creative cu care Andreea a lucrat și la videoclipurile anterioare. Scenariul videoclipului are ca inspirație filmul “Warm Bodies”, fiind o comedie cu tentă horror, punându-i în valoare calitațile actoricești ale Andreei.

“Melodia Ce ascultă inima compusă de producătorii mei de la The One Records, Claudiu Cota și Dael Damsa, este piesa mea preferată. Prin ea retrăiesc emoțiile pe care le-am simțit până în acest moment al vieții mele. Fiind adolescentă, am în suflet un amalgam de emoții, însa pe toate le direcționez într-o zonă pozitivă. Iubesc oamenii din jur, oamenii care îmi sunt alături și îmi urmăresc fiecare pas pe rețelele de socializare și nu în ultimul rând familia și prietenii. Sunt un om fericit și simt că versul “Iubirea e cel mai mare HIT” trebuie să urle din sufletul fiecărui om”, a declarat Andreea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68659162521362