Mai 23, 2020
Apare cartea de bucate ”Friends: The Official Cookbook”, inspirată de serialul de succes din SUA!
Cartea de bucate ”Friends: The Official Cookbook”, inspirată de serialul de succes ”Friends”, va apărea pe piață la toamnă, când, probabil, vor fi reluate și filmările pentru episodul special al serialului, care au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul dintre cele mai de succes seriale ale tututror timpurilor, ”Friends”, urma să aibă parte de o reuniune în care întreaga distribuție ar fi filmat un episod special de celebrare ale celor 10 sezoane ale producției, încheiate în urmă cu zece ani. Din cauza pandemiei, serviciul HBO Max, cel care a ar fi produs și difuzat episodul, a amânat planurile, dar spiritul serialului încă rămâne viu printre fani. Așa că apare pe piață o carte de bucate – ”Friends: The Official Cookbook”- care va cuprinde toate rețetele amintite de-a lungul timpului în cele 236 de episoade filmate pe parcursul a 10 ani.

                                   

Mâncarea este o componentă importantă din serialul ”Friends”, mai ales că unul dintre cele șase personaje, Monica, este un chef apreciat, iar Joey era cunoscut ca fiind cel mai gurmand dintre toți. ”Friends: The Official Cookbook” va include feluri consacrate, precum masa de Thanksgiving pregătită de Monica, dezastrul culinar Rachel‘s Trifle sau Moist Maker, sandviciul făcut de Monica special pentru fratele ei, Ross, din resturi de la masa de ziua Recunoștinței.

Cartea de bucate ”Friends: The Official Cookbook” est programată să apară pe piață pe 22 septembrie. Volumul va cuprinde 70 de rețete inspirate de episoadele ”Friends”, culese de Amanda Yee – un chef-bucătar din Oakland, California. 

Cartea va costa 29,99 de dolari și va cuprinde rețete de aperitive, feluri principale, băuturi și deserturi și va avea ilustrații color. ”Friends: The Official Cookbook” este prima carte oficială inspirată de serialul ”Friends”, dar nu prima de acest fel. Pe piață mai sunt disponibile, de asemenea, ”The One with All the Recipes” și ”Unofficial F.R.I.E.N.D.S Recipe Book”.

                        



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69232130050659