Ianuarie 28, 2020
Aparat de tuns de la Moser – soluția revoluționară pentru ușurarea lucrului
Aparatul de tuns legendar Moser cu noul cuțit revoluționar Genio Pro Fading este o reală senzație, acum fiind disponibil în rețeaua de magazine Loial.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Produse revoluționare - e ceea ce propune Loial.

PRODUS NOU! Acum puteți realiza tunsori adevărate, de bărbieri cu ajutorul aparatelor Moser! Aparatul de tuns universal Moser Genio Pro Fade a fost elaborat pentru a freza zonele de tranziție a tuturor tipurilor de păr.

Lungimea tăierii este schimbată cu pârghia din spatele blocului cuțitelor, fiind la fel de convenabilă atât pentru mâna stângă, cât și pentru cea dreaptă. Patru duze din set de 1,5; 3.0; 4,5 și 6,0 mm ajută la reducerea uniformă a lungimii părului în cazul tehnicilor de pierdere treptată și uniformă (fading). Datorită a două baterii de schimb Litiu-ion Moser XL- Battery fără „efect de memorie”, aparatul este gata să funcționeze fără oprire.

În timp ce o baterie funcționează, a doua reușește să se încarce complet. Timpul total de
funcționare de la două baterii ajunge la 3,5 ore. Indicatorul LED vă va anunța când este timpul să încărcați bateria.

Corpul ergonomic din plastic antiderapant stă confortabil în mâna dvs. Greutatea nu foarte mare și lipsa cablului conferă libertate de mișcare, fără să suprasolicite încheietura mâinii. Bărbierii aleg aparatul de tuns fără fir atunci când frezează părul lung la femei; lipsa firului nu-l face pe coafor să ia o poziție inconfortabilă. Designul elegant, sport al aparatului de tuns Genio Pro nu-i va lăsa indiferenți pe fanii formelor rafinate.
 

Procurați din rețeaua de magazine Loial - Moldova:

loial.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49747157096863