Decembrie 02, 2022
Antonia, ipostază sexy, în cele mai îndrăznețe ținute. Fanii: „Chiar ești cea mai frumoasă femeie!”
Antonia are o siluetă de invidiat și nu ratează niciun moment pentru a-și pune în evidență formele voluptoase. Recent, artista și-a arătat abdomenul plat în cele mai îndrăznețe ținute, provocându-și fanii să aleagă care este preferata lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista a postat pe contul său de Instagram un carusel cu trei fotografii, în care poartă trei ținute diferite. În prima imagine, Antonia a optat pentru un ansamblu format dintr-un top decupat în zona abdomenului și o pereche de pantaloni din denim. Setul, de un albastru deschis, i-a accentuat pielea bronzată și i-a scos în evidență machiajul natural.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi încălţăminte

În cea de-a doua fotografie, artista a ales să poarte un sacou de un verde intens, care i-a lăsat la vedere atât abdomenul plat, cât și o parte din bustul generos. Aceasta a asortat piesa vestimentară cu o pereche de pantaloni portocali, prinși cu o curea din piele. Ulterior, în ultima fotografie, Antonia a purtat un top scurt alb, pe care l-a combinat cu un ansamblu format din pantaloni din dantelă și o jachetă asortată. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

În descrierea fotografiilor, artista i-a îndemnat pe fani să aleagă cu ce culoare îi sta mai bine, iar aceștia au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Îți stă bine în orice culoare”/ „Cu siguranță verde”/ „Alb e culoarea ta”. Pe lângă aceste comentarii, urmăritorii i-au adus și o mulțime de complimente iubitei lui Alex Velea: „Doamne, ești de-a dreptul superbă”/ „Tu chiar ești cea mai frumoasă femeie”/ „Minunată”. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Antonia, forme de invidiat după trei nașteri

Antonia arată perfect după trei nașteri. Artista face mult sport, mănâncă sănătos, dar a trecut și pe la chirurgul estetician. Bruneta și-a pus silicoane în anul 2015, iar în 2020 a simțit nevoia unei noi schimbări în zona bustului. Mulțumită de rezultat, Antonia a pozat din ce în ce mai senzual și nu a aplecat urechea la comentariile răutăcioase.

Aceasta a mărturisit în urmă cu ceva timp că presiunea de a fi mereu impecabilă îi dă de furcă uneori, mai ales pentru că este privită mereu din toate unghiurile și atent studiată la fiecare apariție publică.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

„Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite așteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o ședință foto sau videoclip. Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează”, a declarat solista într-un interviu pentru OK!Magazine.

Sursa 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94817590713501