Aprilie 13, 2020
Antonia - 31. Vezi ce mesaj a scris Alex Velea cu ocazia aniversării interpretei
31 de ani a împlinit Antonia pe 12 aprilie! Pare mamă a trei copii sau o adolescentă care arată din ce în ce mai bine?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebra cântăreaţa şi-a petrecut ziua de naştere de anul acesta în izolare. Din cauza coronavirusului, Antonia nu a putut fi nici alături de fiica ei, de Maya, dar nici de gaşca de prieteni. Ziua de 12 aprilie a prins-o alături de iubitul său, de Alex Velea, dar şi de cei doi copii ai lor, Akim şi Dominic. O petrecere restrânsă, de familie, dar încărcată de iubire!

 

 

 

Aceştia au mâncat felurile preferate, dar au stat şi în natură, în grădina din jurul casei. Alex Velea a ţinut neapărat să îi facă Antoniei o declaraţie de dragoste şi în faţa fanilor. Se ştie deja cât de îndrăgostiţi sunt cei doi, ce iubire puternică îi uneşte.  

"Te iubesc până la moarte şi-napoi! Îţi mulţumesc că exişti şi îmi dai sens. Nu mă aşteptam să mă iubească cineva aşa. Te-ai găsit tocmai Tu...Sunt norocos. LA MULŢI ANI fericiţi, iubirea mea!!! Antonia", a scris Alex Velea în mediul online. 

 

 

Anul acesta, cântăreaţa nu a putut fi alături şi de Maya. Fiica ei se află în izolare, în Italia. Din cauza coronavirusului, cele două sunt despărţite. 

"Da, Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa  este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine.", a declarat Antonia. 

 

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76203227043152