Iunie 29, 2020
Anna Odobescu, reprezentantă a Moldovei la Eurovision, a apărut într-un film lansat de Netflix
Interpreta din Moldova și reprezentanta țării noastre la Eurovision 2019, Anna Odobescu, apare în mai multe secvențe din pelicula Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, lansat de Netflix în data de 26 iunie. Filmul de comedie spune povestea unei trupe din Islanda și aventura acesteia către marea scenă a concursului muzical.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vestea despre faptul că apare într-un film străin cu nume sonore în lista de sitribuție a fost făcut chiar de tânăra Interpretă. Pe rețelele de socializare, Anna Odobescu a postat mai multe fotografii de pe platourile de filmare, dar și poze pe care și le-a făcut alături de artiștii celebri alături de care are onoarea să joace.

   

Protagoniștii filmului sunt Lars Erickssong (Will Ferrell) și Sigrit Ericksdóttir (Rachel McAdams), doi prieteni care formează o trupă din copilărie, dar care nu reușiseră să ajungă mai departe de scena pubului orășelului în care au crescut. Oricum, printr-un set de circumstanțe ciudate, Lars și Sigrit ajung reprezentanții Islandei la concursul din 2020, care are loc la Edinburgh, Scoția.

Cântăreața a împărtăși pe rețelele de socializare imagini din timpul filmărilor și a scris că „este mândră și mulțumită”Anna a mărturisit că inițial credea că e vorba despre un documentar, dar a fost fericită să comunice și să lucreze cu actori precum Rachel McAdams și Will Ferrell.

Filmul aduce în atenție mai multe staruri internaționale, atât din muzică, cât și din film, așa ca: Pierce Brosnan, Dan Stevens, Rachel McAdams, Demi Lovato.

                                                          

Scena în care apare și Anna Odobescu este cea de sing-along, acolo unde apar mai mulți participanți la Eurovision, printre care și șase câștigători ai edițiilor anterioare: Conchita Wurst, Netta, Alexander Rybak, Loreen, Salvador Sobral, Jamala.

                    



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71504378318787