August 28, 2019
Anna Odobescu a plecat la Paris. Vezi pozele din escapada interpretei

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Reprezentanta Moldovei din acest an la concursul Eurovision, Anna Odobescu a avut un an încărcat. Mai întâi de toate, artista a participat la câteva etape ale concursului Eurovision, mai apoi, cântăreața și-a încercat norocul la un alt concurs de interpretare prestigios - "Cerbul de Aur".

La cel din urmă concurs, Anna Odobescu a avut o prestație spectaculoasă. Cântăreața a interpretat piesa "Un actor grăbit" care-i aparține regeretatei interprete din România, Laura Stoica, iar publicul a rămas încântat de prezența scenică și de vocea minunată a moldovencei noastre.

 

 

Totuși, marele trofeu al Cerbului de Aur nu a ajuns la noi în țară, ci a fost oferit participantei din Italia, Eliza G, care a interpretat piesa "Creioane colorată". 

 

 

După participarea la "Cerbul de Aur", care s-a desfășurat la Brașov, Anna Odobescu a plecat în Paris, pentru a se relaxa din plin. Orașul romantic și plimbările au încărcat-o pe interpretă cu noi puteri. Aceasta a postat câteva poze din Paris pe contul său de Instagram.
 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76479196548462