Noiembrie 20, 2020
Angelina Jolie va regiza un nou film. Punem pariu că se naște o nouă idilă?
Angelina Jolie a ajuns subiect de discuție pentru cârcotași. După ce în presă a apărut informația că diva va regiza lungmetrajul „Unreasonable Behaviour” despre viaţa fotoreporterului britanic Don McCullin, unul dintre cei mai aclamaţi fotografi din lume, unii au pus pariu că se va lega o idilă între Angelina și Tom Hardy, cel care va juca rolul principal.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ițele s-au împleti ușor, cu atât mai mult că starul, în vârstă de 43 de ani, este singur, iar Angelina, de 45 de ani, nu este implicată în nicio relație după ce s-a despărțit de Brad Pitt. 

Cât despre filmul, pe care îl va regiza, Angelina Jolie a transmis printr-un comunicat publicat de presa de specialitate de la Hollywood, că a fost cucerită de povestea fotografului. 

”M-au atras combinaţia de curaj şi omenie, angajamentul său absolut de a prezenta adevărul războiului, empatia şi respectul faţă de cei care suferă consecinţele războaielor", a subliniat Angelina Jolie. 

McCullin, 85 de ani, unul dintre cei mai prestigioşi fotoreporteri de război, s-a născut la Londra şi şi-a început cariera ca asistent de fotograf până când a fost trimis corespondent în conflictul din Irlanda de Nord şi în războiul din Vietnam unde munca sa a primit o recunoaştere deosebită.



"Sperăm să facem un film care să fie intransigent precum fotografiile lui Don, despre persoanele şi evenimentele extraordinare pe care le-a portretizat, prezentând totodată mărirea şi decăderea unei ere unice în jurnalismul de război", a explicat Jolie.

În calitate de regizor, Angelina Jolie are experienţă în domeniul filmelor ce abordează conflictele contemporane.

Ea a prezentat războiul din Bosnia în "In the Land of Blood and Honey" (2011), iar în "Unbroken" (2015) a adaptat pentru marele ecran memoriile alergătorului olimpic Louis Zamperini, care a fost capturat de armata japoneză în al Doilea Război Mondial.

În filmul "First They Killed My Father" (2017) ea a prezentat conflictul din Cambodgia. "Simt că mă aflu pe mâini bune, capabile şi profesioniste", a spus veteranul fotograf McCullin despre Angelina Jolie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73280644416809