Iunie 09, 2023
Angelina Jolie, schimbare radicală de look. S-a făcut blondă, iar fanii spun că seamănă cu Jennifer Aniston
După foarte mulți ani în care Angelina Jolie nu a adus nicio schimbare look-ului său, frumoasa actriță a apărut recent cu o nouă culoare la păr. Jolie s-a vopsit blondă, iar fanii ei de pe rețelele sociale au reacționat imediat. Ei spun că, acum, Angelina Jolie seamănă cu Jennifer Aniston, prima soție a lui Brad Pitt. Jolie se pregătește de un eveniment important.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe rețelele sociale, unii fani au remarcat că s-a întors la o culoare apropiată celei pe care o afișa în anii 90, când a jucat în drama „Girl, Interrupted”, în timp ce alții au subliniat că părul ei arată acum ca al lui Jennifer Aniston, prima soție a lui Brad Pitt, scrie click.ro

„Părul lui Aniston”, comentează imediat o fană.

„Arată ca Jennifer Aniston”, au scris, apoi, mai mulți utilizatori în comentarii.

„După ani de zile, și-a dat seama că coafura lui Aniston este calea de urmat”, glumește o utilizatoare pe Instagram.

Angelina Jolie is seen at a clothing design studio in a black dress. Her hair is a warm blonde.

Angelina Jolie își lansează o nouă afacere

Prin recenta transformare de imagine, actrița, în vârstă de 48 de ani, marchează un capitol nou în viața ei. Ea a pornit recent un business nou, de data aceasta în lumea modei.

A newly blonde Angelina in the atelier.

Actrița a anunțat zilele acestea că a bătut palma pentru o colaborarea cu designerul Gabriela Hearst pentru viitoarea colecție Chloe. Casa de modă a postat imagini de la întâlnirile cu Angelina Jolie în care actrița pare într-o formă excelentă și într-o ținută șic care îi scoate în evidență corpul frumos.

Inspirată de garderoba Angelinei, viitoarea colecție Chloe va fi compusă din haine de seară și va prezenta siluete fluide, oferind în același timp o estetică atemporală în conformitate cu viziunea lui Jolie „de a crea piese unice care întruchipează creativitatea și scopul personal”.

Angelina Jolie debuts new blonde hair

La rândul ei, Gabriela Hearst a spus: „Din momentul în care am auzit despre viziunea Angelinei pentru Atelier Jolie, am crezut în ea. Este o modalitate de a-i susține pe ceilalți prin frumusețea creației și prin respectul profund pentru mediu”.

Angelina Jolie a anunțat că va dona câștigurile din această colaborare pentru a investi în „programe pentru croitori și artizani la Atelier Jolie”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.4486086368561