August 13, 2022
Angelina Jolie, emoționată până la lacrimi de fiica Zahara. Ce mândră e vedeta de adolescentă
Începe perioada studiilor superioare pentru Zahara, fiica adolescentă în vârstă de 17 ani a Angelinei Jolie, ocazie cu care emoționatei mămici i-au dat lacrimile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vicepreședintele Colegiului Spelman a publicat un filmuleț cu actrița care a punctat cât este de mândră de fiica sa și de realizările sale.

Zahara is dropped off by her mother Angelina Jolie at Spelman College on  move-in day. - Techno Trenz

Angelina a avut ocazia în vara asta să stea mai mult cu Zahara, care a însoțit-o la Roma, unde a filmat, în calitate de regizor, pelicula ”Without Blood”.

Superba Jolie a trecut într-o altă perioadă a vieții, unde o vedem mult mai caldă și mai apropiată de copiii săi, în timp ce viața amoroasă pare a fi inexistentă, iar asta pe fundalul știrilor că fostul soț, Brad Pitt, nu mai este singur și și-a găsit o parteneră, a cărei identitate încă nu este cunoscută.

Actrița a însoțit-o pe Zahara la noua facultate. Directorul adjunct al colegiului a imortalizat momentul cu foarte mare mândrie.

În filmuleț apare și directoarea instituției de învățământ, dr. Helene Gayle. Când a fost întrebată cum se simte acum, când copilul său este un membru Spelman, Jolie a râs și a dezvăluit: ”Sunt emoționată până la lacrimi, încă nu am început să plâng, dar știu de la dna director că asta va urma, cât de curând, că motive vor fi destule.” Angelina totuși se consideră puternică.

Colegiul Spelman este numărul 1 în Atlanta, Georgia, o facultate istorică de arte a oamenilor de culoare.

Angelina Jolie, emoționată până la lacrimi de fiica Zahara. Ce mândră e  vedeta de adolescentă

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0172564983368