Noiembrie 06, 2019
Angelina Jolie dezgolită frumos într-o ședință foto inedită

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița de la hollywood în vârstă de 44 de ani s-a lăsat fotografiată în lipsa hainelor. Vedeta de cinema a dat la o parte inhibițiile și a participat la unul din cele mai hot pictoriale din ultima vreme.

Chiar dacă este extrem de slabă, acest lucru nu a oprit-o să-și arate părțile picante ale corpului. Photo shootingul a fost realizat pentru a susține femeile care nu-și iubesc propriul corp. Actrița a scris un mesaj profund pentru a susține femeile din orice colț a lumii.

 

 

 

În ultimii zece ani, corpul meu s-a modificat extrem de mult, iar în ultimii patru ani, au apărut noi cicatrici din cauza operațiilor chirurgicale. Cicatricile care nu se văd sunt cele mai profunde.

Viața e atât de diferită. Uneori cineva îți pricinuiește durere, alteori sunt răniți oamenii dragi, iar tu nu ești în stare să fii la fel de liberă și înaripată cum ai fost altădată. Dar sufletul tău are nevoie de libertate. Eu nu sunt nici tânără și nici bătrână, eu sunt așa cum sunt. 

 

 

 

Pozele atrăgătoare și extrem de bine realizate au făcut-o pe Angelina se semene cu firea ei de altădată. Este la fel de frumoasă, încântătoare și feminină. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84950065612793