Aprilie 05, 2019
Angela Sîrbu, fondatoarea holdingului AQUARELLE, își sărbătorește astăzi aniversarea!
Puternică, atrăgătoare, impunătoare și foarte feminină, Angela Sîrbu își sărbătorește astăzi, 5 aprilie, ziua de naștere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La început a fost... revista AQUARELLE. Mai apoi a urmat cea de-a doua revistă - “Business Class”, radio AQUARELLE FM, AISHOW, site-ul aquarelle.md, (cu două limbi de difuzare) și, din luna august 2018, Angela Sîrbu a lansat American Medical Center (AMC). Grăuntele pe care l-a semănat antreprenoarea în anul 2003, treptat s-a dezvoltat într-un adevărat Holding.

Anul 2003 a fost unul deosebit. Astrele au hotărât să o îndrume pe Angela Sîrbu să lanseze propria sa revistă. Nu i-a fost frică să încerce ceva nou, nu s-a temut de acest pas. Avea acasă o fetiță de clasa întâi, și mult curaj în dorința de a încerca lucruri noi. Revista AQUARELLE se născuse în zodia fecioarei. Cu pași mici, dar fermi, AQUARELLE devenise una din cele mai îndrăgite reviste de divertisment din Republica Moldova. 

 

 

Cu trei ani mai târziu, și anume în anul 2006, tânăra antreprenoare a hotărât să-i dea naștere celui de-al doilea al său "copil" – revista Business Class, care și-n prezent este cea mai importantă revistă economică pe piața din Republica Moldova.

 

 

De asemenea, Angela Sîrbu a deschis radioul – AQUARELLE FM, care în prezent se bucură de un foarte mare succes.

 

 

 

Amintim că, pe data de 20 septembrie 2018, Directorul holdingului "AQUARELLE Group", Angela Sîrbu, a fost decorată de către președintele țării, Igor Dodon cu medalia „Meritul Civic”. Acest ordin a fost oferit în semn de apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă, înalte calități profesionale și activitate intensă pe tărâm social.

 

 

Întreaga echipă AQUARELLE o felicită pe Angela Sîrbu cu ocazia aniversării, și-i dorește sănătate, prosperitate și baftă în toate. Un an bogat în realizări frumoase, înalt în aspiraţii şi plin de succese. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84706020355225